cakal abı hayırdır?
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kankam bende dün öğrendim. Çok üzüldüm.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerşey p.tesi öğleden sonra netleşecek.Alimallah.
İnşallah herşey iyi olur.Ne gerekiyorsa arkandayız unutma bunu...
Yorum
-
allah allah...? boyle bırsey nasıl olur yada olabılır?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLayoti bana sms attı ama mesaj ortalarda yok.

Nasıl oluyor anlamadım.Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
-
Allah razı olsun.Dualarınızdan gayrı bişey istemem şuan.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKankam bende dün öğrendim. Çok üzüldüm.
İnşallah herşey iyi olur.Ne gerekiyorsa arkandayız unutma bunu...
Sağolun varolun.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
valla bilmiyorum ki.Telefonumun uyarı zili çaldı.Baktım ekranda 1 yeni sms'iniz var, gönderen layoti yazıyor.WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterallah allah...? boyle bırsey nasıl olur yada olabılır?
Sonra inbox'a gittim.Sms yok ortalıkta.
Şimdi kim uğraşacak da bunun sebebini bulacak.Boşvereyim gitsin
Hadi ben raporlarıma gömülüyorum artık yavaş yavaş.
sağlıcakla kalın.
Yorum
-
telefonu bana gonder para edıyorsa ben bakarımVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla bilmiyorum ki.Telefonumun uyarı zili çaldı.Baktım ekranda 1 yeni sms'iniz var, gönderen layoti yazıyor.
Sonra inbox'a gittim.Sms yok ortalıkta.
Şimdi kim uğraşacak da bunun sebebini bulacak.Boşvereyim gitsin
Hadi ben raporlarıma gömülüyorum artık yavaş yavaş.
sağlıcakla kalın.

Twitter: @smsener
Yorum
-
Arabada kalmış.:040::040:Getiriversene.WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercakal emmı telefonun kapalı!'!!!!
hayırdır abı annenız ıle ılgılı sorun nedır?
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Duymayanlara da duyurun.Wax bu hususta çok ciddiyim.Görev senin.Topla cemaati.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkesi akşam maçtan sonra burada toplanmaya çağırıyorum.Full burada olun.Açıklama yapacağım.Ciddiyim.

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
hemşom geçmiş olsun allah şifa versinÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah razı olsun.Dualarınızdan gayrı bişey istemem şuan.
Sağolun varolun.
Yorum
-
abı ben aksam nasıl burda olayımÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDuymayanlara da duyurun.Wax bu hususta çok ciddiyim.Görev senin.Topla cemaati.
sen ara mılletı faturayı bana yolla
Twitter: @smsener
Yorum
Yorum