gemici abim gelirmi birazdan acaba ...
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
20 dakika sonra adios panços olurum ben evden de giremiyorum buraya zaten ...pc çok eski ondan sanırım ...EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermsn de şuan online gelir ama iftardan sonra sanırım..al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
12 eylül 2009 cumartesi 13 eylül pazar bana uyar baba ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldim...............yapalım bir yemek..........al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
yedim yemeğimi....geldim..............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermsn de şuan online gelir ama iftardan sonra sanırım..itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sana uyan bize dar gelir..................senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12 eylül 2009 cumartesi 13 eylül pazar bana uyar baba ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
afiyet olsun...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryedim yemeğimi....geldim..............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
şenol bu derin anlamlı yazıma teşekkür etmişsin bende sana................gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldim...............yapalım bir yemek..........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
abartma baba ya ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersana uyan bize dar gelir..................al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
herkes yediğini öder......bu gün işler kesattı............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertadlucuya gidiyormuşsunuz kimden ...beleşse ben de geleyim ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
ben bütün yazılara tşk ediyorumgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol bu derin anlamlı yazıma teşekkür etmişsin bende sana................
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
Yorum