guneysu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
hoş bulduk adminim...
saygılar..
(admine saygıyı eksik etmeyeceksin, forumda kalmak için)
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Est. saygı bizden....diğer dostlar neredeler, bu akşam teşrif etmediler...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş bulduk adminim...
saygılar..
(admine saygıyı eksik etmeyeceksin, forumda kalmak için)

Yorum
-
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
-
selam guneysu abi. keyfiniz bol olsun. ben derslerle bogusuyorum. bir saat calistim mi duramiyorum, kalkip birseyler yapmam gerekiyor en 10-15 dakika. sonra yine donuyorum derse.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
.el-mecbur.
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Hastayim NUNU nun avatarina....NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkankiiiii, nerdesin kizz, namissiz!.
ZIPLAYIP danseden sirin AYI..
Amma enerjik, hic durmazmi?
Hic yorulmazmi?
Hayret bisi yaaa..
Yorum
-
kolay gelsin sana nunu kardeşim..
bende ilk okul bitirme sınavlarına çalışıyorum dışardan, bitirecem..
çok zor.. kafa basmıyor
Yorum
-
gençlik babo abi...bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHastayim NUNU nun avatarina....
Hic yorulmazmi?
Hayret bisi yaaa..
bak ben bile sana abi diyorsam.. sen düşün kendini

nunu da bana abi diyor..
2 kere düşün babo abi:081::081::081::081:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
okul bitince durulacak babom. simdi durursa bir daha ayaga kalmaz valla.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHastayim NUNU nun avatarina....
Hic yorulmazmi?
Hayret bisi yaaa..
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Maymun kurmuş çilingir sofrasını ormanın ortasına, külhanbeylik yapıyormuş.O sırada zürafa ordan geçiyormuş, sormuş:
- "Vay maymun Kardeş, nasılsın?"
- "İyiyim be anam, içiyorum içiyorum aslanı dövüyorum." Zürafa tırsmis ve uzaklaşmış. Derken Zebra gecmiş, o da sormuş:
- "Selam maymun abi, ne var ne yok?"
- "N'olsun be gülüm hep aynı; içiyorum içiyorum aslanı marizliyorum." Zebra da uzaklaşmış ordan. Bu kez köstebek, geçerken sormuş:
- "Maymun ya naber?"
- "Iyilik koçum içyorum içyorum Allah ne verdiyse girişiyorum aslana!" Köstebek de sıvışmış Ancak böyle böyle derken, olanlar aslanın kulağına gitmiş ve aslan o tarafa doğru yola koyulmuş. Çıkmış maymunun karşısına:
- "Eee anlat bakalım maymun efendi, ne var ne yok?" Maymun hemen kendine çeki düzen vererek yanıtlamış:
- "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk subuk konusuyorum."
Yorum
.
Yorum