Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
adam sevdikleini adasına götürüyormuş ama sonrasını bilmiyorum
İnşallah içecek felan götürmüyordur.
UYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
zaten biri 805 lot aldı... 2 dk dır.. yapıştı kaldı.. orda...
ulan bendeki derinlik bile bundan daha fazla be
ben değilim bana bakma
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
burda da derinlik artmış efsane spekülasyon yapıyormuş diyorlaar dogrumu...
saygılar efsane...
Sanmam
UYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Dün marketten kutu kola aldım akşam içtim uyuyup kalmışım. Ne iştir anlamadım.
Bundan bişeyler çıkarmayın yani tüyo felan değil Sadece başımdan geçen olay
bilmiom valla sallamasyon nick öle bir aldık değiştirmedim bir daha kısaca güney diyebilirsin...
Ben sadece güney desem olurmu
Yorum