herkese 1 er kes teşkür ettim
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şimdiye kadar tek lot alıp satmadığım kağıtlara gidiyon sendeEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kerevitaşş bekletecek kaliba.. ayhan abi bi destek çıksan
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdiye kadar tek lot alıp satmadığım kağıtlara gidiyon sende
zaten 100 lota kademe atıyor... bu gibi kağıtlara girmiceksinde hangi kağıtlara gireceksin abi..
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
bana teşekkür etmeyin sisteme teşekkür edin
:081::081::081::081:
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
alınca bana da haber ver abi..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterenginden tiyo almaya çalışıyorum ramazan topiğinde
--------------------
Yorum
-
efsane elim kaşınıoy acaba para'mı gelcekEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten 100 lota kademe atıyor... bu gibi kağıtlara girmiceksinde hangi kağıtlara gireceksin abi..

UYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Yorum
-
MIHNANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefsane elim kaşınıoy acaba para'mı gelcek
o 100 lotla kademeyi arttıran senmisin yoksa
--------------------
Yorum
-
kağıt 7 den gelmiş buralara
daha ne yapsın
insafın kurusun
efsane
Yorum
-
keşke ben olsaydımEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero 100 lotla kademeyi arttıran senmisin yoksa

Bende sadece 2xP varUYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Yorum
-
şimdi sahibi yanlıklıkla 100.000 lot satar matar ne me lazım
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkağıt 7 den gelmiş buralara
daha ne yapsın
insafın kurusun
efsane
olsun uzun vadeci değiliz... bir tavan yapsın... sonra yine gelsin 7 lere..

--------------------
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi sahibi yanlıklıkla 100.000 lot satar matar ne me lazım
:d:d:d:d:dNARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
Yorum