simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dow Jones
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-

Dow. daha önce şaret ettiğim ana düşüş kanalının alt bandından dönüş yapmıştı.

Stch 'de oluşacak tepenin yüksekliğini dikkatle izleyeceğiz.(70.40 değeri)Bugün 7918 civarı dow. da hacimli geçilmezse mutlaka düzeltme gelecektir.Bu direncin geçilmesi halinde ise hedef direnç 8666 olacaktır.
1. BÜYÜK DİRENÇ: 4776*1.658= 7918 ( bu direnci kırmazlarsa shortçulara gün doğar...)
2. BÜYÜK DİRENÇ: 5227*1.658=8666
Yorum
-
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dow. daha önce şaret ettiğim ana düşüş kanalının alt bandından dönüş yapmıştı.

Stch 'de oluşacak tepenin yüksekliğini dikkatle izleyeceğiz.(70.40 değeri)Bugün 7918 civarı dow. da hacimli geçilmezse mutlaka düzeltme gelecektir.Bu direncin geçilmesi halinde ise hedef direnç 8666 olacaktır.
1. BÜYÜK DİRENÇ: 4776*1.658= 7918 ( bu direnci kırmazlarsa shortçulara gün doğar...)
2. BÜYÜK DİRENÇ: 5227*1.658=8666
kanal direncini güncelleyecek olursak(2.büyük direnç);
5270*1.57=8273
Yorum
-
Zaten dolar bazında olan birşeyi niçin dolara böler ki bir insan?
al/sat/tut/boru değil, öz be öz alın terli kendi fikrimdir, fikirlerim her an değişebilir, yatırım tavsiyesi değildir!..
Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz!..
GS: Remember - it is easier to ride the trend then to bet against it.
Yorum
-
Müsadenizle ben cevaplayayim....Linda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten dolar bazında olan birşeyi niçin dolara böler ki bir insan?
Tesadüfen bulunmus fakat cizgilerve indikatörlerdeki dogruluk payi ispatlanmis bir veridir... Dilerseniz eski mesajlari göäzden gecirin... Dilerseniz bir kac defa kendiniz test edin derim..
Yorum
-
Sizce....?Linda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten dolar bazında olan birşeyi niçin dolara böler ki bir insan?
Yorum
-
-
bir ben düşünüyorum sanmıştım dostum ...sonrasınıda benim gibi mi düşlünüyorsun ....senin dov hedef burası ise imkb da benim dedigim yere gelecektir ....sonrası dipsiz kuyumu açababa .sadece fikir ...Pazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow Jones hedef veriyorum.........
Hedef 9500.......
Süre 2 ay.....
imza:
pazer

Yorum
-
Hayır, Dow'u Dow/usd / usd/tl = Dow*TL bazında görmenin mantığını kafamda oturtamadım da, ondan sormuştum...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizce....?
Dow*TL bize teknik olarak ne anlatıyor?grafikleri gördüm ve gayet hoşuma gitti. ama korelasyonun asıl kaynağının ne olduğunu da çözemedim...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTesadüfen bulunmus fakat cizgiler ve indikatörlerdeki dogruluk payi ispatlanmis bir veridir... Dilerseniz eski mesajlari gözden gecirin... Dilerseniz bir kac defa kendiniz test edin derim..
al/sat/tut/boru değil, öz be öz alın terli kendi fikrimdir, fikirlerim her an değişebilir, yatırım tavsiyesi değildir!..
Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz!..
GS: Remember - it is easier to ride the trend then to bet against it.
Yorum
-
imza zaralıPazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow Jones hedef veriyorum.........
Hedef 9500.......
Süre 2 ay.....
imza:
pazer

kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
selurk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir ben düşünüyorum sanmıştım dostum ...sonrasınıda benim gibi mi düşlünüyorsun ....senin dov hedef burası ise imkb da benim dedigim yere gelecektir ....sonrası dipsiz kuyumu açababa .sadece fikir ...
Sevgili Pazerle tımarhanede biz yerimizi hazırlattık geçen hafta..
Yoksa sizdemi katılmak isterdiniz
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFarklı bir bakışla haftalık dow ( trend) usd/tlsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

son durum....
Yorum

Yorum