Dow Jones
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
7888 .88 hayra mı yormalı şerre mi... Shorttayım ona göre...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü be dow kim tutar seni... daha nerelere kadar düşüreceksiniz bakalım borsaları
Yorum
-
666 şeytan işi... şeytanlıklarını yaptılar zaten... normalde 2003-2007 trendinde 888 yükseliş açısından güzel rakamdı... kutero ustam iyi bilir...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7888 .88 hayra mı yormalı şerre mi... Shorttayım ona göre...
Yorum
-
Tractact usta... Dünde yazmistim, aslinda Dowda bu düsüsü grafiklerde destekliyordu ama diger piyasa belirleyici diye baktigim verilerde anormal bir bozulma olmadi.... Endekslerdeki bu carpilma birazda psikolojik olarak diye geliyor aklima.. Sahsen bugün carsamba olmasaydi yapacagimi bilirdim diycemtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü be dow kim tutar seni... daha nerelere kadar düşüreceksiniz bakalım borsaları

Demek bir zamanlar öyle birsey varmis... Umarim calisir yine... Derdim Vobta islem yapamayan KY... Ya panikle is yapip yine kolkes yoluna gidecekler yada öööyle ekrana bakip duracaklar... Umarim düsüs abartilmaz... Yinede bizler duyguyu cöpe atip mantik ne diyorsa o yola devam edecegiz elbet...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster666 şeytan işi... şeytanlıklarını yaptılar zaten... normalde 2003-2007 trendinde 888 yükseliş açısından güzel rakamdı... kutero ustam iyi bilir...
Yorum
-
2009 da 999 olur belkitractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster666 şeytan işi... şeytanlıklarını yaptılar zaten... normalde 2003-2007 trendinde 888 yükseliş açısından güzel rakamdı... kutero ustam iyi bilir...

Yorum
-
yok ya o rakam kazandırmasına kazandırıyor ama dokuz doğurtuyorchemeng Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2009 da 999 olur belki

Yorum
-
Market Update
3:00 pm : Senator Reid stated in a formal announcement that the Senate and House have reached an agreement on the creation of a $789.5 billion economic stimulus bill. According to CNBC, the House is expected to vote on the bill as early as tomorrow, while the Senate could vote Friday. The aim remains to have the stimulus bill ready for President Obama to sign by this coming weekend.
Bu haberle biraz nefes almaya başladı..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Yorum
-
-
shortsun galibasimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
büyük düşüşe verilen tepki çok zayıftı. 4868 usd üstünde bile kapanmadı. Demek ki olası kötü haberlere karşı daha çok duyarlı olacaklar.
Yorum
-
spot piyasa kapanınca ve para çıkışınıda değerlendirince shorta döndüm. Hayırlısı bakalım...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershortsun galiba
Yorum
-
Simurg abi..
Bide sen bak bakalım..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum

Yorum