Gsray ğidecek ğibi
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
fenerliyiz hocammehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGsray ğidecek ğibi
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
gidecek halimiz mi kaldı k24k24mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGsray ğidecek ğibiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
-
o tür hisselere yeni indicatör yazdım.ağlayanın malı gülene hayretmez....tabelamda yok...ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervanet trademi ettirecek gene..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
[quote=emeklica;95993]o tür hisselere yeni indicatör yazdım.ağlayanın malı gülene hayretmez....tabelamda yok...
[/quo
hmmm.bjk 5 dakikalık al-verlerde izliyorum efenim..henüz hiç yapamadım ama olsun
..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
fikrim geldi,şöyleki,siz hayrettirin.alın kazanın garibe gurabaya verin.bence daha eyi olur..emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero tür hisselere yeni indicatör yazdım.ağlayanın malı gülene hayretmez....tabelamda yok...
her şey olacağına varır..
Yorum
-
geçmiş olsun herkese iyi akşamlar,
umarrım fırtınadan önce tedbirinizi almışsınızdır
hedeflerine ulaşmalarına rağmen dün yazdığım tskb alım kademesinde 0.93 ten, petun 2.62 den kapanırkenhedefine ulaşan alkım alım kademem olan 4.62 nin üzerinde 4.82 den kapandı,
İyi akşamlar
NOT Burada yazdığım analizini yaptığım mesajlardan bilgilenerek alım yapan arkadaşlar varsa, zararda olduğunuz hisseyi belirtirseniz röntgenini çekmeye çalışırım, bu amaçla bugün sürekli topikteyim, bilgilerinizeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
sabah uyandık çok şükürmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasada sanki mal çıkıyorlar
hayırlı akşamlar
Yorum
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
etme yusuf 3 ay daha oturursun hissede ne olacak yani..keyfini bozma bunun için,vobda adamı böyle günlerde sıfırlayıp geçerler..her şey olacağına varır..
Yorum

Yorum