Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hoşgeldin bre
geçerken uğra, su içmeye uğra, deva niyetine şifa niyetine uğra
sesini duyalım yeterki k25
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
sevgili hocam günaydın.Eklenti dosyası arada kayboluyor. Bunun için bu dosyaları ya ayrı bir topikte toplayalım ya da imza kısmında bulunduralım derim. Şİfre konusuna gelince grup üyelerine mail yoluya ulaştırabiliriz...KOlay gelsin. Bol kazançlar...
DUYURU Sosyal grup üyeleri ÖM yoluyla msn lerini bana iletirlerse, şifre değiştiğinde kendilerine ulaştırmamız kolay olacak. Daha önce de sn Hocam sağolsun bu düşünceyi bana açmıştı, ancak site yönetimine konuyu açmadan ve onaylarını almadan böyle bir girişimde bulunmayı ahlaki açıdan doğru bulmamıştım. Site yöneticisi Simurg Hocaya bu açıdan teşekkür ederim.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
aha hoca tüyo verdi ''deva'' diyo,%100 gidecek diyo..yumulun arkadaşlar..
Turkish Yatırım Menkul Değerler (www.turkishyatirim.com.tr)
Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Bülteni:
"Bileşik Endeks, 32.000 direncinin kırılmasıyla uzun
vadeli düşen kanal içerisinden çıkmıştır. Yükseliş
bundan sonraki süreçte gelecek vadelere yayılması
beklenebilir.33.500,32.800 ve 31.800 destek seviyeleri
olacakken, 35.000 ve 36.500 ara direnç seviyeleri
olacaktır.
TAVHL
Tav Havalimanları, uzun vadeli yükselen trend içerisinde
yaşadığı yükselişte 3,48 direncini kırmıştır. 3.48
direncinin kırılmasıyla birlikte uzun vadeli yükselen
bayrak formasyonu onaylanmıştır. Orta vadeli formasyon