bide tebrik butonu olmalı..tebrikler mehmetayhan hocam..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Gün boyu 200 puanlık marjla hareket etti İMKB ya topiğin hisseleri...
Ben takip edemiyorum, biraz önceki prkab tradesi hariç başka stop yapılmak zorunda kalınan hisse oldu muBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
olmadııı.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGün boyu 200 puanlık marjla hareket etti İMKB ya topiğin hisseleri...
Ben takip edemiyorum, biraz önceki prkab tradesi hariç başka stop yapılmak zorunda kalınan hisse oldu mu"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
-
GSDHL gıbraşacak artık sanırım 0.31-0.32 de işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GOLDAS TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
GOLDS....
UZUN VADELI DUSUS SURECINDE HISSE YUZDE-85 DEGERKAYBETMIS DURUMDA.
SON DONEMDE DIP VE TABA SURECI OLUMLU GELISEN HISSENIN KISA VADEDE
YAKLASIK SON 5.5 AYDIR 0.84-0.59 BANT ARALIGINDA SEYRETMEKTE.
YAKLASIK TABAN CALISMASI YUZDE 51 GIBI GENIS BIR ARALIKTA OLUSMAKTA VE
IKINCI KADEME ORTA SEVIYE GENISLIKTEKI BIR BOLGEDE GELISMEKTE.
BANT ARALIKLARININ YAVAS YAVAS GENISLEMESI /VEYA DARALMASI VE UST BANTLARI
DENEME ISTEGINI OLUMLU BULURKEN GERILEMELERDE ISLEM HACMININ AZALMIS OLMASIDA
BIZE HISSEDE 1-2 SEANS ICINDE BIR HAREKETLILIK OLABILECEGI YONUNDE BIR ISARET
VERMEKTEDIR.SUREC BEKLEDIGIMIZ GIBI GELISMESI HALINDE ILK DALGA YUKSELIS VE
TEPKI HAREKETININ BASLATAYABILECEGINI TAHMIN ETMEKTEYIZ.
HISSEDE ILK ADIMDA 0.82 GECILMESI ILE BERABER 0.85 VE ARDINDAN BUYUK ADIMDA
1.00 SEVIYESIN DOGRU BIR TEPKI SURECI GOREBILIRIZ.
KISA VADEDE OLUSABILECEK TEPKININ ORTA VE UZUN VADEDE COK ONEMLI KIRILMALARI
GETIRMESI USTTEDE BAHSETTIGIMIZ BUYUK ADIM HEDEFINE ULASMASI BU HEDEFLERI
GECMESI VE UZERINDE 2-3 GUNLUK KAPANISLAR YAPMASI HALINDE OLUMLU KIRILMALAR
VE ORTA VADEYE YAYILMASI ICIN ONEMLI BIR ITICI ISARET OLACAKTIR.
ELINDE BIR SURELIGINE HISSE TUTANLAR ACISINDAN AVANTAJLI BIR DURUM
GETIREBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
TABIKI PIYASADA KISA VADEDE FIRSATLAR KACMAZ FELSEFESI ILE DAVRANAN AL-SAT
VEYA SAT-AL (TRADE PIYASASINI ISARET EDEN ) YAPI ICINDE OLMAMIZ SEBEBI ILE
GUNLUK ISLEMLERIN COK DAHA FIRSAT VERDIGINI HEP BERABER GORMEKTEYIZ.
BUYUK ADIM UZERINDE HAFTALIK KAPANISLAR AYNI ZAMANDA UZUN VADE ICINDE
ONEMLI OLACAKTIR.
HISSEDE ZARAR KES SEVIYESI OLARAK ....0.77...IZLENEBILIR.
ZAMAN STOP ARALIGI ISE 1-3 SEANS OLARAK IZLENEBILIR.
VERDIGIMIZ ZAMAN STOP ARALIGINDAKI ESPRI ISE, IFADE ETTIGIMIZ ZAMAN ICINDE
BEKLEDIGIMIZ HAREKETLILIK BASLAMADIGI TAKTIRDE ASAGIDAKI ZARARKES (STOP LOSS)
SEVIYESINDEN DAHA ONCE, KONTUR GARANTI OLMASI VE DAHA AZ ZARARLA VEYA KARLA
VEYA AYNI FIYATTAN CIKILMASI ACISINDAN COK ONEMSEDIGIMIZ BIR UYARI OLARAK
IZLENEBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
TABIKI PIYASADAKI DIGER 350 FIRSATTAN YARARLANILMASI ACISINDAN NAKIT LIKIT
KALMANIN NE KADAR ONEMLI OLDUGUNU ICINDE BULUNDUGUMUZ AL-SAT VEYA SAT-AL
(TRADE PIYASASI ICINDE ) OLMAMIZ SEBEBI ILE DEGERLENDIRILMESI GEREKTIGINI
DUSUNMEKTEYIZ. BU VESILE ILE RAPORLARIMIZDA BU UYARIYI YAPMAKTAYIZ.
ILK ADIMINA ULASMAS ISE ISTEGINIZE GOREDE SATIS YAPILABILIR VEYA IKINCI
ADIMI BEKLEMEK SIZE KALMISTIR ANLAMI TASIMAKTADIR
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
Halil ABÜ yine geç galdıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Barajı çoktan aştılar ve takipte değiller; yanılıyor muyumhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mesut hocam aksam musaıt olursanız eger kozaa ve mutlu ile ilgili bır yorumda bulunabılırmısınz tesekkurlerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Siz şimdi bakmaya gidip alamaya niyetlenirsinizketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:037:
yok olmadi..bi vakkoya bakıp geliim..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
artık yemez hocam..cayyMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz şimdi bakmaya gidip alamaya niyetlenirsiniz
her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam rabakta bezmenmi oynuyor
tabakta Yıldo oynıyordu, rabakta bilmiyorum kiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum