Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Biraz da AFMAS cılar sevinse iyi olmamı 9.60 dan işlem görmekte
08:09 Takip Edilecek Veriler...
09:10 Almanya Nisan GfK Tüketici Güven Anketi (bek 2.5, önceki 2.6)
11:30 İngiltere Şubat Perakende Satışlar aylık (nek %-0.4, önceki %0.7)
11:30 İngiltere Şubat Perakende Satışlar yıllık (bek %2.5, önceki %3.6)
14:30 ABD 4.Çeyrek GSYH yıllık (bek %-6.6, önceki %-6.2)
14:30 ABD 4.Çeyrek Kişisel Tüketim (bek %-4.4, önceki %-4.3)
14:30 ABD 4.Çeyrek Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (bek %0.8, önceki %0.8)
14:30 ABD Haftalık İşsizlik Sigortası Başvuruları (önceki 646K)
14:30 ABD Haftalık Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (önceki 5473K)
15:25 ABD Fed-Lacker'in Konuşması
16:00 ABD Fed-Geithner'in Konuşması
18:00 ABD Fed-Fisher'in Kriz Hakkındaki Konuşması
18:30 ABD Fed-Lacker'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması
19:00 ABD Fed-Stern'in Konuşması
vakkocular bir tepki daha geliyor sanırım 0.41 den işlem görüyor 3 kademe mi olur 5 kadememi bilmiyorum artık Bu topikte zararına satış yasak
tire kutsan oluklu mukavva kutu ve kagit sanayi a.s.'nin 26.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "sirketimiz cikarilmis sermayesinin tamami nakit karsiligi olmak uzere 39.545.214 tl'den 100.000.000 tl'ye artirilmasi neticesinde ihrac edilecek 60.454.786 tl'lik sermayeyi temsil eden paylar sermaye piyasasi kurulu tarafindan kayda alinmistir. cikarilmis sermayeyi temsil eden paylara iliskin olarak ortaklarimizin sahip oldugu (%152,8751 oraninda) yeni pay alma haklari 30.03.2009-28.04.2009 tarihleri arasinda otuz gun sureyle kullandirilacaktir. gunluk bulten ekinde yayinlanacak olan ortaklarin yeni pay almalarina iliskin sirkulerde pay bedellerinin 1 kr. nominal degerdeki hisseler icin 1 kr. bedelle, garanti bankasi, yapi ve kredi bankasi ve akbank'ta acilan ozel hesaba yatirilmak suretiyle kullandirilacagi hususu da yeralmaktadir. ortaklarimizin yeni pay almalarini iliskin sirkuler ekte sunulmustur." artirilan sermayeyi temsil eden hisse senetleri, 2008 yili faaliyetlerinden kar payi alma haklari bulunmadigindan 30.03.2009 tarihinden itibaren "yeni" olarak ayri bir sirada islem gorecektir. bedelli pay alma haklari 30.03.2009-21.04.2009 tarihleri arasinda ruchan hakki kupon pazari'nda islem gorecek olup, fiyat tescili gerceklesinceye kadar fiyat marji uygulanmayacaktir.
Yorum