ayen satıldı 1,61 tesekkurler mesut hocam yerıne sktas alındı
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
yahu boşuna demedik bas bas paraları leylaya diyemehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam işimize bakalım ben sana paraları doldurmaya kamyon yollayacagım
Yorum
-
arkadaşlar herkes bu mesajı dikkate alsın . topik paylaşım içindir . ö.m sadece özel işler içindir . lütfan ustalara özelden mesaj yazmayın . ne soracaksanız burdan sorun ve zaten sorulacak bişey yok üstadların yazdığı hisseler 3 günde fırlıyor , alın satın ,hisse analizi yapan başka topiklerde var iila soracaksanız oralara sorun burda söylenileni almak yeterli ,artık bu işler tat kaçırmaya başladı lütfen bu topiğin huzurunu ve keyfini kaçırmayın.( özelden şu nasıl ,bu nasıl ,diye yazanları bağlar..)
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam yapacaginiz en güzel sey böyle mesajlara cevap dfahi yazmamaniz olacaktir.....
Bu tarz hareket edenlere ise diyecegim tek sey vardir... Allah akil izan versin.......
Ayip....dün akşam bu konuda iki kelam etmiş naçiz kulunuz radyolog :ka24:EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYavas yavas kizmaya basliyorum ama.... Neyssssse
EMEGE SAYGI diye hicmi birsey duymadiniz derim bazilarina.... Sadece onu derim...
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
söktaşı 2540 tan yazdık yalnızhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayen satıldı 1,61 tesekkurler mesut hocam yerıne sktas alındı
Yorum
-
78 okradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOLDS alım girdim 77/78 e
bakalım maden varmı
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
*** TEMERRUT SATISI *** HALKB.TE, IHLAS.TE, ISFIN.TE, KARSN.TE, KCHOL.TE, KRDMD.TE, MARTI.TE, MERKO.TE, OTKAR.TE, PEGYO.TE, PRKTE.TE, PTOFS.TE, SELEC.TE, SKBNK.TE, SNGYO.TE, TCELL.TE, TEBNK.TE, TEKST.TE, TUPRS.TE, VAKBN.TE, YKBNK.TE, ZOREN.TE hisse senetlerinde temerrut SATISI yapilacaktir. Takas, bugun (25.03.2009) gerceklesecektir. ALIS emirlerinizi ilgili siralara girebilirsiniz (Miktar hisse sorgu ekranindan gorulebilir, temerrut islemleri alis ve satis tarafinda olacagindan emir girisinde dikkatli olunmasi onemle rica olunur).*** TEMERRUT SATISI*** (25/03/2009 - 11:17:39)
Yorum
4.00 (0.50%)
Yorum