DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
değişmesi için neden var mı, ben yazdığım tüm hisseleri takip edemiyorum , sadece grafiklerine ve gözüme ilişirse alan satanlara ve sistemimin uyarılarına bakıyprumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
teşekkürler hocam 3000 üzeri bir tavan hakkı varda spek uyuzMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzeldür ortağım
Yorum
-
-
-
spek kızdı galibamehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler hocam 3000 üzeri bir tavan hakkı varda spek uyuz
Yorum
-
LİNK soranı çokk oluyor, temel analiz açısından pahalı bir hisse ve sığ ama... 1.57-156 seviyesinde işlem görmekte bir kaç kademe daha aşağı indirdikten sonra yukarı götürmek isteyenler var gibi gibiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
:081: TEBRİKLER ORTAKmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam pınsu bir ğöz at abimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhelal olsun.agzım açık seyrettim..
aynen
tebrik ediyorum valla. süpersiniz
Yorum
-
altın kural biraz eğlenmeli hissemehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterortak azda süt içsekmi
Yorum
-
-
Yorum