M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vanet için bilgilendirme, yarına da güçlü girme ieteği mevcu 3.08 i kırmazsa iyi olur ama kırarsa da 3.00 bir sonraki desteğiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
tik.şer boş olmaz olur mu çokknur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam
Sizde hiç boş yok.:081:
%60 üzeri öngörülerim tutuyorsa kendimi başarılı buluyorum.
Kazandığınıza sevindim ağız tadıyla harcayın
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
prkte ve koza bugün de güzel durdu yarına güçlü gireceklerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
iyi akşamlar
Tedirgin olacak herhangi bir şey yok, bu gece de rahat uyuyabilirsiniz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
oknur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam
vaktiniz olursa kareli incelermisiniz.
tşk.
Tüm katılımcılara iyi akşamlarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
hocam bugun yoldaydim laptop da trende bazen hat aldi bazen almadi. man united macina konsantre oldum bugun. klasik geri cekilmeler daha henuz suphelenecek bir durum yok, gordugum kadariyla biz bundan sonraki yukselise ayak uydururuz. benim fikrim onumuzdeki hafta carsambaya kadar inisli cikisli badin ust kismina degeriz dowda 7500-6500 bandi. portfoy ayni portfoy dow 7100-7200 sonrasi bakacaz sakin sakin gidiyoruz panik yok. al satlar iyi firsat veriyor ama bugun mac gunu kaybetsekde uzulmek yok 2 katini hafta sonuna kadar aliriz.
Yorum
-
aksgta, isc ve sahol portfoyde - iscde problem yok , aksgta voba cok ayak uydurdu vob ne zaman 30.000 ustune atacak o zman aksgta atagini yapacak. bugun herkes shorta oynamis beklenti dalga 5. hemen olmasida kanimca oyle cabuk olmaz bu isler eger imkb 30da beklenti 26.000 ler ise 31-32000 araligi test edilmeden ihtimal vermiyorum. umarim boyle olurda kagitta olan arkadaslar kazanir. vobda nasil olsa temkinli giden ortalamasini yukseltir .. saglicakla kalin hocam yarin kismetse oglen girerim forma
Yorum
-
birde birsey daha ekliyim bugunki hareket cok acik secik herkese gelin satin akilli olun dusuyoruz dedirtiyor , hocam sizde bilirsiniz muhakkak trend donusleri yukarilar ve asagilari bol olup once ters istikamette side tradeler ortalama yukseltip sonra ani donuslerden ibarettir buda 2-3 haftayi alir bu arada ani cikis ve inisler olacak onlarida kestirip trade edenler % 5 i % 10 yaparlar yoksa kaybedilen yok kar kardir.
Yorum
-
muhterem jelly,genel trend manasında öngörüm yok(öngörü sahibi olacak kadar bilgim olmadıgı-çün),ama akgrt'em var,dolayısı ile daha bir dikkatli izlemekteyim,bugün bu senette unnicreditto(adıda italyana benziyor ya neyse) nam isviçre çakısı kılıklı arkadaşlarımızın haşin satışlarını müşahade etmiş bulunuyorum ara ara,takastan maalesef anlamıyorum ama genede bakayım dedim,ne göreyim birde,adamlarda daha yıgın halinde senet hasat edilmeyi bekler şekilde hali hazırda mevcut bulunuyor..
yarın topige gelince görürsünüz gayrı yazdıklarımı..(yazdıklarım borsa bilgi derecelendirmesi hususunda hep ikmale kalan birine ait oldugu için ilgi duyanların yeniden check etmeleri hasseten rica olunur).
saygılarımla..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Krıstal 0.58 aşağı kırılmadan satımaz aksiline elde tutulup beklenirmiş...nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKristal
İşlem hacmini nasıl yorumlamalı.
(Dün 0.63 satmıştım da 10 gün bekleyip)
Var bende bir terslik ya nasipBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum