jelly Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evet İsc yi topiğimde dikkat etmişseniz hala yazmadım o seviyeleri bekliyorum, Aksigortayı incelemedim ama birazdan incelerim.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
bu arada tepkide iyi tepki verecek hisse bazinda dusunceniz varsa lfn paylasirsaniz muthis olur nitekim 2-3 gunluk tepkiyi ele almak sanki max kazanci birakacak. o hisseleride sizden iyi kimse analiz edemez bende bugun calisacam ama turkiye marketi orda olmadigim icin havayi ancak formlari okuyarak algilamaya calisiyorum
Yorum
-
Yalnız bu takaslarda Citinin malı fazlaysa bir kez daha düşünmek gerekecek o hisseyi, nakti karşılık yaratmak uğruna mirasyedi misali satıypr elindekileri, Deutschbank da geri durmuyor bu durum karşısındaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Gelince okur Mehmet Hoca da, bakar analiz eder sanıyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
elimden bu gelir işte..
feniş
ayen
sngyo
bjkas
tirekutsan
prkab
pınarsu
trakyacam
tekfk
eminiş--ilkelerinize aykırı ama bahsi geçmiş
thyao
akenerji
otokar
ecilç
bagfaş
hürgz
kutpo
egeser
ceytaş
alcatel
tatks
turcas
toaso
mutlu
prkte
kozaa
ykgyo--size sorulmasından dolayı adını andıgınız,bahsetmediğiniz hisse
ipmat...
bugün cepten yedik,hatta üste verdik..yarına allahkerim..her şey olacağına varır..
Yorum
-
bende o ise cok kafa patlattim sonunda soyle bir karara vardim. 5 ay sonra % 50 daha iyi paraya vermek varken niye simdi versin hukumet yardimi garantilemisken. gorunen oki city bolunup satilacak birimler halinde buda 1-2 seneyi alacak ama su seviyelerde diplere gelinmisken ve hukumetler kagit aliyorlarsa sanki yukariyi dusunecekler ordan satmak icin buda eylul-ekim stratejileri olacak
Yorum
-
Piyasa karışık olunca kv yerine tradelerle idare ediyoruz şimdilikjelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada tepkide iyi tepki verecek hisse bazinda dusunceniz varsa lfn paylasirsaniz muthis olur nitekim 2-3 gunluk tepkiyi ele almak sanki max kazanci birakacak. o hisseleride sizden iyi kimse analiz edemez bende bugun calisacam ama turkiye marketi orda olmadigim icin havayi ancak formlari okuyarak algilamaya calisiyorum
2 ay beklemeyi düşünenlere ECILC yi iyi bulduğumu yazdım. Sabırlı olanlar için %30-40 arası prim bekliyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
çok teşekkür ederim sn ketenhelva

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam benim ne haddime mehmet ayhan hocam varkenjelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet emin arkadasimiz topikte deginmis simdide izliyorsa eger kendileride bir analiz edebilirlerse mukemmel olur.
hoca o valla daha ben öğrenciyim inşallah bi akgrt yorumu alabilirsek hocamızdan gayet iyi olacak maliyet azaltmak için dediğiniz seviyelerden girilebilir
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
İyi geceler dostum, ne demek rahatsız olmak öyle şey olur mu, paylaşmak için, yazmak düşüncelerimizi aktarmak için açıldı bu topikler. Her zaman yazmanız paylaşmanız sevindirir bizlerijelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese iyi geceler cikmam lazim biraz cok yazdim millet rahatsiz olduysa ozur izniniz oldugunda gene yazarim saglicakla kalsin herkes.
Sevgiyle kalın SaygılarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iyi günler jelly.
rica ederim sn mesutc,elimden gelebileni elbette yaparım gocunmadan(sanırım devrik oldu)..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yapılan bir sosyal psikoloji deneyinde;mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam benim ne haddime mehmet ayhan hocam varken
hoca o valla daha ben öğrenciyim inşallah bi akgrt yorumu alabilirsek hocamızdan gayet iyi olacak maliyet azaltmak için dediğiniz seviyelerden girilebilir
farklı iki gruba belirli bir periyot dahilinde finans piyasaları ve borsa üzerine tahminler yaptırılıyor.
1. Grup broker ve finans piyasası uzmanlarından oluşurken,
2. Grup ise finans piyasalarına uzak kişilerden oluşmaktadır.
SONUÇ; Süre sonunda yapılan değerlendirmede 2. grubun öngörülerinde ve tahminlerinde daha başarılı olduğu görülür
Mehmet Hocalar karıştı
Ama yukarıdaki deneyin sonucuna bakılırsa!...
Yorum
-
sevgili jellyjelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese iyi geceler cikmam lazim biraz cok yazdim millet rahatsiz olduysa ozur izniniz oldugunda gene yazarim saglicakla kalsin herkes.
rahatsızlık dediğimiz olay saygısız,futursuz,hakaret edici tarzda yazılardan olur.
ama siz paylaşımcı,bilgilendirici gayet güzel yazılarla burada yer almışsınız.
sn.mesutc nin de tam istediği düzen buydu yanılmıyorsam
teşekkür ederim.aramızda daha uzun süre görmeyi beklerim.
sevgi ve saygılar.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum