3.74-3.76 seviyeleri garan icin uygun alim yerleridir diye dusunuyorum
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
ISAMBE 0.59 seviyesinde su anda. 0.58 den alim uygun gorunuyor, 0.60 seviyesini gectikten sonra da garantili alim dusunulebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hisse diplerinde. gostergeleri bozulmus. seans sirasinda detayli inceleme yapmam mumkun degil, kisa vadede yukari bir hareket olabilir ama 0.93-0.95 seviyesini gecebilecek gucu goremedimcelme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam silver ne olur??hareketlenmedi hiçBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Aygaz'in Vergi Dairesine Sunulan 2008/6 Aylik Donem Net Kari 50,053,916 Ytl
-matriks-Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Borsada yerleşik yabancılar
SPK Başkanı Erol, borsadaki yabancı olarak kayda giren yatırımcıların yüzde 30’unun yerli olduğunu tahmin ettiğini söyledi.
CNBC-E
Güncelleme: 12:01 TSİ 19 Ağustos 2008 Salı
İSTANBUL - Resmi rakamlara göre borsadaki yabancı payı yüzde 70 düzeyinde. Ancak Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Turan Erol, ilginç bir açıklama yaparak bunun gerçekçi olmadığını ortaya koydu. CNBC-e yayınına katılan Erol, borsadaki yabancı olarak kayda giren yatırımcıların yüzde 30’unun yerli olduğunu tahmin ettiğini söyledi.
SPK Başkanı, “İMKB’deki yüzde 70 oranındaki yabancı payının tamamının yabancı olmadığına dair tereddüdümüz var, bunların yaklaşık üçte birinin yerli olduğunu tahmin ediyorum” dedi.
Erol, bunun asıl nedeninin yabancıya sıfır, yerliye yüzde 10 olan stopaj uygulaması gibi makroekonomik koşullar olduğunu söyledi.
Bireysel emeklilik sistemini örnek gösteren Erol, makro politikalarla desteklenmesi durumunda yerli yatırımcıların artabileceğiniBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yabanci takasi olarak gorunen verilerin guvenilir oldugu konusunda bir kez daha dusunmekte fayda var. Vergi avantaji nedeniyle "biyikli yabanci" deyimi kazandirilmis oldu Turkce'ye!... 15.08.2008
Ayni dusunceyi 4 gun once yazmistim bu topikte!...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bizim bıyıklıların yabancılardan farkı ne ola ki acaba.. Güçse güç..:a85:Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay bee yabancı görünümlü türkler
Yorum
-
18.08.20087MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Muhendisin topiginde 1.04 seviyesinde dikkati cektigiim TSKB de yorgunluk belirtileri olusmaya basladi. Teknik olarak 1.35 seviyelerine kadar cikma potansiyeli tasiyan hissede ilk yorgunluk belirtisi oluustu; teknik hedefine ulasma olasikigi da hala mumkun elbette
1.29 seviyesinde dikkat cektmistim... 1.20 gorulmus durumda %7 civarinda dusus gosterdi tepe noktasindan...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Fark var elbette...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim bıyıklıların yabancılardan farkı ne ola ki acaba.. Güçse güç..:a85:
Yabanci orani bir veri olarak kullanilmakta. Yurt disina likit transferi ile dogrusal bir korelasyon, bu nedenle dovizde olusacak talep vs nedenlerle kullanilan bu verinin cok da saglikli olmadigi kuskusunu dile getirmek, kullanilan verinin kuskucu bir yaklasimla ele alinmasini gerektiriyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Garanti Bank guc kaybediyor, endekste dogal olarakBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum