mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
üstad haznedarıda verdinizmimavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetun harici senet kalmadı..
O da toplamda 600 lot zaten
Yorum
-
FAkat bu tarz sorulardan hoşlanmadığımı
tekrarlamak isterim.. ben çok işlem yaparım ve
bunların hepsini aldım sattım şeklinde
ifade etmek istemiyorum.
ekran görünümünü beğenmediğim senedi sallar geçerim..
örnek sabah 1.80 aktif verebildiğim
alctli 1.79 dan verdim. çünkü ekran görünümü
hoşuma gitmemişti.. bu tarz soruları bana
lütfen sormayın..
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15dakkalıklarda hal ve gidiş iyi değil...
at5 yeşili üste geçti..
2.seans için iyi değil bu mesaj..mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetun harici senet kalmadı..
o da toplamda 600 lot zaten
arkadaşlar bu mesajlarda herşey gayet açık... tek tek senet ismi sormaya ne gerek var?
tek tek sizin senetlerinizle ilgilenmesini beklemeyin mavilim üstadın... herkese yetişemez... elinden geldiğince yorumlarını esirgemiyor zaten kendisi...
Yorum
-
atladık 304 aldık 304 uzerı kaparsa eyi oluribrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKOZA mavilim hocamın işaret ettiği üzere,3.00 direncini geçmekte zorlandı,mala atlamak istiyenlerin kafasına attılar hemen ,
bıktırma ve umut kesme aşamasını tamamlıyorlar gibi,
bu hisse gitmez deyu,
güle oynaya 3.02.-3.04.gidip geliyor,çay bisküi ikram edip duruyorlar,
3.10' geçildiği an,yeni zirveleri test etmesi an meselesi.....
Yorum
-
Bu konuda forumdaki arkadaşlara önerim imzalarını benimkine benzer uyarıları eklemeleridir. Çünkü yeni katılan arkadaşlar durumu bilmediklerinden iyi niyetle de olsa hassasiyetlere dokunarak sıkıntıya sebep olabiliyorlar.
Hani Amerikan filmlerinde yerleri paspaslayan adamlar yanında bir de tabela taşır (WET FLOOR) diye aynen onun gibi...we are all a machine without a soul...
Yorum
ya bu ARFYO yu kım soyledıydı yuzde 10 yukarda
Yorum