yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Acele etmeyin tavan yapacak bu gidişle.Dualarımız sn Mavilimeyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrysas 2.30 yolcu ettim ama 2.34 ü gördü nasip işte
Yorum
-
Ben gerçekten şaşkınlık yaşıyarak satışı geciktirdim ve hisse artı o arada da yine şaşkınlıkla mavilim hocama seslendim acaba potmu kırdım saygısızlıkmı yaptım...olivefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSyn. Derin, şu an yaşadığınız şaşkınlığa bu forum alışık. Mavilim üstad acemi ve şanslı olabilir ama biz onun acemiliği ve şansı konusunda hiç de acemi değiliz. Nisan ayında ben de sizin gibi hayret, minnet duyguları içinde kalıyordum seans bitince. Geçen zaman içinde hayret azaldı ama minnet duygum katlanarak arttı.
Acemiliği sadece Mavilim üstada bırakalım.
eğer öyleyse çok özür dilerim...
Borsayı öğrenmeye çalışan şaşkın bi kızım ...
herkese saygılar sevgiler
özellikle mavilim hocama büyük saygılar ve tşkler...Amor patriæ nostra lex
Yorum
-
çaylar senden o zamanDERİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mavilim rysaslar sabah 2.17 aldım 2.30 satış yaptım çokkkkk tşkler...
Yorum
-
Tabiki çaylar pastalar benden...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçaylar senden o zaman
çok tşkler ...
benim acemiliğim gerçek tam acemilik ...
ama çok çalışıyorum öğrenmek için...Amor patriæ nostra lex
Yorum
-
Yanlış anlaşıldım sanırım. "Acemiliği Mavilim üstada bırakalım" derken böyle şeylere şaşırmayın demeye çalışmıştım. Bana kalırsa özür dilenecek bir şey yok. Anlatımımdan ötürü asıl siz kusura bakmayın...
we are all a machine without a soul...
Yorum
-
Acaba, Soda için hareket olur mu?
SODA***SODA SANAYİİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Bosna Hersek Federasyonu Tuzla Kantonu Kanton Özelleştirme Ajansı tarafından satışa çıkarılan ve Tuzla Kantonu'nda yer alan "Vijenac d.o.o Lukavac" adlı kireçtaşı madeni şirketindeki Devlet hissesinin satışı ile ilgili olarak düzenlenen ihaleye, DD Fabrika Cementa Lukavac ile birlikte konsorsiyum oluşturarak katılmaya karar verilmiştirwe are all a machine without a soul...
Yorum
-
Hangi kaattan hocam?EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMüthis zarar yazdim.... islemleri durdurdum....
Vay be dedim sonucta....
Sizlere kolay gelsin arkadaslar...
Ben külahi önüme alip uzun uzun düsüneyim...
Yorum
Yorum