Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kurban olayım ben böyle kokuya sahip canım ülkeme.O yüzden her sene deli gibi geliyorlar memleketimize. Doya doya güneşlenip doya doya yemekleri midelerine indirip bayram ediyorlar.
Bu arada bende Almanya doğumluyum.Şu anda da Amerikalı-Alman ortaklı bir firmada çalışıyorum. Bizim şirketdeki tüm herkesin (fransız,alman,ingiliz,amerikalı,hollandalı vs vs) favori yeridir Türkiye.Buraya onları davet etmem için bahaneler yaratmamı rica ederler. Bende gıcıklığına çağırmam çok acil birşey omadıkça.
30-50 kişilik Büyük toplantıları ise burada gerçekleştirmeye çalışırım. Maksat döviz bıraksınlar canım memleketime
Hocam bakma sen polemige girmem dedigime... Gerek yasam tarzim gerek tavirlarimla Türklügüme asla toz kondurmam....
Yillar önce daha 7 yasinda okula baslamak üzere olan kizima "Sana salak derler manyak derler mümkün mertebe tatlilikla halletmeye calis, zorda kalmadikca dögüsme... Amaaaa sana pis türk falan demeye kalkarlarsa asla diyaloga bile girme... VUR demistim... Ve demistim... Dayak yiyipte eve gelme....
Su an Gymnasium´a yani Anadolu liseleri seviyesinde okula giden o cocuk sinifta tek Türk oldugu halde bes senedir sinif baskanligi yapiyor...
bilgisayarı garantiye yollmak icin seans basını kacırmıstım .iyikide kacırmısım ya deyilse cadfa ları yolda verirdim.simdide egegubrelrim gidiyor .saolasın ahmet abi.
Yorum