hiram Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
günaydın dostlar, tavan sırası deva' damı acaba..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDetaylı bir liste taraması yapmadım ama bu hafta önceki hafta listemizde yer alan senetleri izleyelim yeni izlenecek senetler arasına alabileceğim senetler ise...
ALKA-DEVA- FVORI-BOYNER-DURDO-IHEVA-KOZA-IPMAT MUTLU-TEBNK
Gerçi önceki listemizden varyo bismillah dedi.... Herkese kolay gele. Kazancınız daim olsun..
Yorum
-
ewet hocam ondan dedım zaten 352 aldım 372 verdım tesekkurlermehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocanın 3520 üzeri kaçırmayın demiş:081:
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster046 ok
50/51 e kadar kuyruğunu bırakmam artık
49 dan vedlaştım :040:
bu kar bir günde yeter bana
sağolun sn mehmetayhan
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
dünden buğüne yüzde on ğüzelradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster49 dan vedlaştım :040:
bu kar bir günde yeter bana
sağolun sn mehmetayhan
Yorum
-
sıra burvada hayırlısıyla 79 önemliydi galiba şu an 77-78 aralığında'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
-
RAPOR-ARÇELİK TEKNİK ANALİZ(TEKSTİL MENKUL DEĞERLER) Tekstil Menkul Değerler (www.tekstilmenkul.com.tr) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Bülteni: "2.29 Direnci Üzerinde Tepki Güç Kazanabilir... 2.17-2.15 destek bandını korumayı basaran hisse 22 günlük ortalamasının üzerinde kapanıs yaparken aynı zamanda yüksek islem hacminin gerçeklestiği 2.29 direncini test etti. Bu seviyenin üzerinde kalıcı hareketin 2.34 öncelikli olmak üzere 2.36-2.39 direnç seviyelerini hedeflemesi beklenebilir. 2.44-2.47/ 2.54 sonraki önemli direnç noktalarıdır. Asağı yönlü harekette ise 2.21 ilk destek 2.16 kuvvetli destek noktasıdır. Hisse 2.29 direnci üzerinde kaldığı sürece 2.16 stop-loss olmak üzere kısa vadeli alım yönünde izlenebilir. Kısa vadeli göstergeler yukarı yönlü eğilimi desteklerken, Orta Vadeli Trend göstergesi MACD yatay görünüme girmek üzeredir."
Yorum
-
Şekerbank’ın %25 bedelli sermaye artırımı SPK tarafından onaylandı... Kısa bir süre içinde sermaye artırımın zamanlaması hakkında bankadan bir açıklama gelebilir.
SPK Enka İnşaat’ın %50 oranında bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu kayda aldı… SPK izni ile birlikte, ENKA’nın sermayesi %50 bedelsiz artırım yolu ile 1.8 milyar TL’ye yükselecek.
SPK Selçuk Ecza Holding hisselerinin devrine çağrı muafiyeti tanıdı… Hatırlanacağı üzere, Selçuk Ecza’nın %81’ine sahip Selçuk Ecza Holding hisselerinin %51’i Keleşoğlu Vakfınadevredilmişti. SPK bu işlem nedeniyle SELEC hisseleri için yapılan çağrı muafiyeti başvurusunu kabul etti.
SPK, DYHOL’un tahsisli sermaye artırımının şirket tarafından yeniden değerlendirilmesi gerektiğine karar verdi… Hatırlanacağı gibi DYHOL daha önce hisse fiyatının nominal değer olan 1 TL’nin altında olması nedeniyle sadece Doğan Holding ve aile üyelerinin katılacağı tahsisli bir bedelli
sermaye artırımı (618.5 milyon TL’den 802 milyon TL’ye) için Kurul’a başvurmuştu. Ancak son yükseliş sonrasında hisse fiyatının 1 TL’nin üzerine çıkması nedeniyle SPK bu konunun Şirket tarafından yeniden değerlendirilmesine karar verdi. Bu durumda Şirket tüm hissedarların katılacağı bir bedelli artırım yapmak için yeniden başvurabilir.
Sermaye piyasası kurulu Arçelik-Grundig birleşmesini onayladı… Birleşme sürecinin bir ay içinde tamamlanmasını bekliyoruz.
oyak yatırım, GRUND hissesi yerine ARCLK hissesi taşınmasına dair tavsiyesini koruyor…YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
Yorum