melihmirac Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Güçlü bir trend var, yükselişin düzeltmelerle devam edeceğini düşünüyorum...
-
09:27 : RAPOR-TEKNİK ANALİZ(TURKISH YATIRIM MENKUL DEĞERLER)
Turkish Yatırım Menkul Değerler (www.turkishyatirim.com.tr)
Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Bülteni:
"Bileşik Endeks, 32.000 direncinin kırılmasıyla birlikte
yükseliş gelecek vadelere yayılmaktadır. 34.000-33.300 ana
destek seviyeleri olacakken, 36.500 ara direnç seviyeleri
olacaktır. 34.000 direncinin destek konumuna gelmesi yeni
bir yükseliş dalgası başlatmıştır. 35.000 üzerine kalınması
yaşadığımız sert yükselişin devamını yaşayabiliriz.
SELEC
Selçuk Ecza Deposu, uzun vadeli yükseliş kanalı
içerisinde uzun vadeli taban oluşumu tamamlanmıştır. 2.02
uzun vadeli taban oluşumunun tamamlandığı nokta olmuştur.
2.02 üzerinde yaşanacak harekette yükseliş kısa vadede
2.30 direncine deneme ihtimali arttı.
GUSGR
Güneş Sigorta, orta ve uzun vadeli taban oluşumunu
tamamlamıştır. 1.44 orta ve uzun vadeli taban destek
noktasıdır. Orta vadeli yükselen kanal desteği ise 1,41
noktasıdır. Önemli destek noktalardan gelecek alımlar ile
birlikte 1.60 dirençlerine yükseliş görülebilir."
Yorum
-
melihmirac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam koza ve ipmat kardeş hisseler bunu biliyoruz da yükselişleri devam edermi

bu grafiğimizi eski müdavimler hatırlayacaktır. Kutero abimin dediği gibi mükemmel bir çanak oluşturuldu. Muhtemelen bu çanağa bir kulp takacaklardır...
Eğer tahta yapıcılının acelesi var ise bu işi de çok fazla uzatmadan yapacakalardır. Cuma günü hacimde bunu gösteriyor bence. 2.66 direnci büyük bir direnç hacimli bir şekilde geçilmesi gerekir. Bu direnç geçilirse ya da bu direnci destek yapmayı başarabilirlerse senet kısa vade de ilk hedef olarak 2.92 ve 3.38 dir. Senette düzetme başlarsa trend açısından 2.20ye kadar sarkmalar normal kabul edilebilir. Kısa vadeci trader için ise 2.50 stop olmalıdır.
Yorum
-
-
M&M topikte tavan bir....mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersagyo için ne dimişim bakın ğeri sayfaya
Tebrikler
Yorum
-
-
Günaydın dostlarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
tektu tavan, boyner'de de alımlar hacimli gelmeye başladı...
Yorum
-
Günaydın abi, affına sığınıyorum , bugün paldır küldür daldım sizin dükkana....MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın dostlar
Yorum
-
Yorum