gusgr coştu
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
15 Nisanda yazına BJKAS nin 1 ay gibi kısa bir sürede %178,85
16 Nisanda yazılan KUTPO nun 1 ay gibi bir sürede %35,09 kazandırdığını fark ettiniz mi?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Ben satayım o zaman gider.yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkipa da yaprak kılıldamıyor,alıcı-satıcı savaşları bakalım ne zaman bitecek!
Yorum
-
-
sormayın nur hanım ben de satınca öyle oluyornur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen satayım o zaman gider.
Yorum
-
Yorum
-
karsn da bugün için 1.03-1.04 direnç durumundahocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam albarakada haklısınız, karsn da durgun gibi yıldırma politikası var gibi müsait bir zamanda onada bakabilirmisiniz.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bagfas, ısfın anelt güzel görünmekte, çay çorba içirmeye razı gibi nazlı görünmekte
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Mart ayı başında 2 ay vade ile 0.76-0.80 aralığında güzel bulunan ECILC nin vade bitiminde % 66 prim yaptığını ve vadesini bu ay doldurduğunu biliyor muydunuzhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 Nisanda yazına BJKAS nin 1 ay gibi kısa bir sürede %178,85
16 Nisanda yazılan KUTPO nun 1 ay gibi bir sürede %35,09 kazandırdığını fark ettiniz mi?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum