M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 23986

sevgili kardeşlerim

bazı alıntıları ancak akşam saatlerinde mesaim bittiğinde yapıştırabilme

imkanı bulabiliyorum

ikinci baskı olduğu ise ltf kusuruma bakmayın

ara sıra da hocalarımın takipteki ( tabii bendede olan ) hisselerin TA nizini yappmaya çalışıyorum farklı bir bakış açısı getirebilmek amacı ile

bu kadar senedir borsa ile iştigal ederim

HALA ÖĞRENİYORUM

Sevgi ve selamlarımla
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 23986

'BİM için Endekse Paralel'
      07.05.2009 HSBC, hedef fiyatını 51 TL'ye yükselttiği BİM için tavsiyesini kısıtlı getiri
      potansiyeli nedeniyle Endekse Paralel Getiri'ye indirdi.
      Ayrıntılar şöyle:

BİM: Hedef fiyatımızı 51.0 TL'ye yükseltiyoruz. Kısıtlı getiri potansiyeli
      nedeniyle tavsiyemizi "Endekse Paralel Getiri"ye indiriyoruz.

BİM

-Beklentilerin oldukça üzerinde gelen ilk çeyrek sonuçlarını takiben
      şirket için FVAÖK ve net kar tahminlerimizi sırasıyla %17 ve %19
      yükselttik. BİM'in 2009'u %5.1 FVAÖK marjı ile kapatmasını öngörüyoruz.

-Fakat ilk çeyrek sonuçlarının 2009'un geri kalan kısmında
      tekrarlanmasının çok zor olduğu kanaatindeyiz. Ayrıca BİM hisseleri şu
      anki piyasa değeri rasyoları ile tarihi zirvelerine yakın işlem görüyor.
      Bu sebepten dolayı hissede yakın zamanda bir düzeltmenin kaçınılmaz
      olduğunu düşünüyoruz.

-BİM için hedef fiyatımızı yukarı çektiğimiz tahminlerimiz ve
      düşürdüğümüz iskonto oranını takiben 51.0TL'ye yükseltiyoruz. Sınırlı
      getiri potansiyeli sebebiyle tavsiyemizi Endekse Paralel Getiri'ye
      indiriyoruz.

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 23986

Vergi dairesi finansalları

(YTL)
        ŞİRKET 31.03.2008
        ---------------- --------------
        BURÇELİK (43.311)
        PETROKENT (1.970.328)
        VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ 59.768

Yorum

• yusuf79
          Tecrübeli
          • 25 Mart 2009
          • 517

merhabalar..kimsecikler yok,kimse olmayınca tadı olmuyor..

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            merhabalar..kimsecikler yok,kimse olmayınca tadı olmuyor..
            Komşudayız; komşu çay kahve bilimum ikramlarda k25
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sevgili kardeşlerim

bazı alıntıları ancak akşam saatlerinde mesaim bittiğinde yapıştırabilme

imkanı bulabiliyorum

ikinci baskı olduğu ise ltf kusuruma bakmayın

ara sıra da hocalarımın takipteki ( tabii bendede olan ) hisselerin TA nizini yappmaya çalışıyorum farklı bir bakış açısı getirebilmek amacı ile

bu kadar senedir borsa ile iştigal ederim

HALA ÖĞRENİYORUM

Sevgi ve selamlarımla
              Paylaşımlarrınız için içten teşekkürler
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mavilim
                Kadrolu
                • 15 Şubat 2009
                • 5026

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ben de size gelmiştim pasta vardır diye

Yorum

• yusuf79
                  Tecrübeli
                  • 25 Mart 2009
                  • 517

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  alışverişten yeni geldik,profiterol var buyurun beraber olsun..

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Hoşgeldiniz
                    Habersiz baskın oldu, çayımız kahvemiz bitmişti, nevalemizi sizde doğrultuyordukk25

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

Üstat, makro veriler açısından gidişatı nasıl buluyorsunuz, önümüzdeki 1 yıllık dönemin eflasyonun, mal ve emtia fiyatlarının arttığı bir süreç olarak görebileceğimizi düşündüğümden maden ve mineral sektörünündeki hisselerle ilgileniyorum bir süredir.
                      Alkim kimya bu açılardan ilgi alanınıza girmedi mi k25

Yorum

• emeklica
                        Devekuşu Avcısı
                        • 30 Ağustos 2008
                        • 696

yemek bilenem ısmarlar...misafirperverdir sağolsun....
                        sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• mavilim
                          Kadrolu
                          • 15 Şubat 2009
                          • 5026

Üstat, makro veriler açısından gidişatı nasıl buluyorsunuz, önümüzdeki 1 yıllık dönemin eflasyonun, mal ve emtia fiyatlarının arttığı bir süreç olarak görebileceğimizi düşündüğümden maden ve mineral sektörünündeki hisselerle ilgileniyorum bir süredir.
                          Alkim kimya bu açılardan ilgi alanınıza girmedi mi k25
                          ALKIM; değişik vesilelerle taramalarıma girmiş..
                          en son dikey çizgide farklı taramalarda boy göstermiş ve
                          dikkatimi çekmişti.
                          görüntüsü teknik açıdan gayet güzel..

Yorum

• perisd
                            Katılımcı
                            • 10 Şubat 2009
                            • 78

***ulker*** ulker bıskuvı sanayı a.s.`nın 27.04.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır.
                            `sırket merkezınde toplanan yonetım kurulumuz 27.04.2009 tarıhlı asagıdakı kararları almıstır. Sırketımızın 2008 yılı faalıyetlerının gorusulecegı olagan genel kurul toplantısının 26 mayıs 2009 salı gunu, holıday ınn ıstanbul cıty otelı, turgut ozal caddesı no:189 topkapı, ıstanbul adresınde, saat 14:00`de yapılmasına karar verılmıstır. Genel kurul`da; 2008 yılı yonetım ve denetım kurul`u raporlarının gorusulup onaylanması, kar dagıtım onerısı hakkında karar alınması, yonetım ve denetım kurulu uyelerının ıbrası, yonetım kurulu uyelerının ucretlerının tespıtı, denetım kurulu uyelerının secılmesı, gorev suresı ve ucretlerının tespıtı, 2008 yılı ıcerısınde yapılan bagıs ve yardımlar hakkında genel kurul`a bılgı verılmesı ve bagımsız dıs denetleme kurulusunun tespıtı hakkındakı hususları gorusulecektır. Genel kurul onayına sunulacak kar dagıtım onerısı asagıdakı gıbıdır. Sermaye pıyasası kurulu`nun 25.02.2005 tarıh 7/242 sayılı ve 05.05.2006 tarıh 21/537 sayılı kararları dogrultusunda, halka acık sırketlerın 2008 yılı faalıyetlerı sonucunda elde edılen net dagıtılabılır donem karından adı hısse senedı sahıplerıne dagıtılacak temettu tutarının hesaplanmasıyla ılgılı olarak; sırketımızın, sermaye pıyasası kurulu`nun serı:xı, no:29 sayılı teblıgıne gore hazırlanmıs olan konsolıde vergı sonrası net karı 15.685.234 tl`dır. Bu tutardan, kar dagıtım kararının alındıgı tarıh ıtıbarıyle yasal kayıtlarımızda bulunan donem karı olan 15.372.842,05 tl`nın %5`ıne tekabul eden ve ttk`nun 468. Maddesı uyarınca ayrılması gereken 1. Tertıp yasal yedek akce tutarı olan 768.642,10 tl ayrıldıgında ve yıl ıcerısınde yapılan 145.291,67 tl tutarındakı bagıs ve yardımlar eklendıgınde net dagıtılabılır donem karımız 15.061.883,57 tl olarak hesaplanmaktadır. Yonetım kurulumuz tarafından adı hısse senedı sahıplerıne dagıtılabılır net karımızın %20`sıne tekabul eden brut 3.012.376,71 (net 2.560.520,21) tl, ımtıyazlı hısse senedı sahıplerıne brut 531.684,49 (net 451.931,82) tl ve ıntıfa senedı (kurucu) sahıplerıne de brut 354.255,50 (net 301.117,18) tl nakıt temettu dagıtılması, dagıtıma 29 mayıs 2009 tarıhınden ıtıbaren baslanması` olagan gundem maddelerının yanısıra, spk`nın serı:ıv no:41 teblıgı`nın 5. Maddesı kapsamında `ılıskılı taraflarla` yapılan ıslemler hakkında bılgı verılmesı hususunu da ıceren genel kurul toplantı gundemı gunluk bulten ekınde ve ınternet sıtemızın (www.ımkb.gov.tr) `gunluk bulten` bolumunde `sırket haberlerı eklerı` baslıgı altında yayınlanacaktır. 1 tl nomınal degerlı adı hısseye 0,01122 tl brut, 0,00953 tl net nakıt kar payı dagıtılacagı bılgısını de ıceren kar dagıtım tablosu gunluk bulten ekınde ve ınternet sıtemızın `sırketler` bolumunde yayınlanacaktır.
                            ılgılenen arkadasların bılgılerıne..
                            saygılar..

Yorum

• meltem

sayın hocam turcell teknik vede temel anliz yorumu rica ediyorum saygılar.

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23986

Citigroup, Petrol Ofisi'nin de ortağı olan OMV için tavsiyesini TUT'tan SAT'a düşürdü...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information