Cümleten günaydın
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
picasso bildiğimiz eski picasso degilmi sn mavilimmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterI love Picasso
Yorum
-
TEKTU'da neler oluyor:
a-kar satışı
b-silkeleme
c-olağan durum zaten olacağı bu idi,başka ne beklenir
d-hiçbiri
cevabı az sonra,hisse 1.21.-1.22 de şuan.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
-
Ben bir kac ay Tektu diye birsey duymasam iyi olacak sanirim...ibrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKTU'da neler oluyor:
a-kar satışı
b-silkeleme
d-hiçbiri
cevabı az sonra,hisse 1.21.-1.22 de şuan.
Alti ayda hic bir senette yapmadigim zarari yaptirdi bana dün... Gerci alis fiyatindan verdim ama %8-9´a yakin kar iyi idi.... Cepte tutamadik..
Sirf o korku yüzünden sabahki taramalarima girmis olan ve 2,12´den alinir dedigim vesbe´ye hüzünlü hüzünlü bakiyorum simdi...
Yorum
-
hayır sn Fahrettin gizli resmi çizen Picassoları kasdetmiştimfahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpicasso bildiğimiz eski picasso degilmi sn mavilim
burda
Yorum
-
bal gibi de doğru cevap b
sebebi hisse 1.22-.1.23 olmuş bile.ibrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKTU'da neler oluyor:
a-kar satışı
b-silkeleme
d-hiçbiri
cevabı az sonra,hisse 1.21.-1.22 de şuan.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen bir kac ay Tektu diye birsey duymasam iyi olacak sanirim...
Alti ayda hic bir senette yapmadigim zarari yaptirdi bana dün... Gerci alis fiyatindan verdim ama %8-9´a yakin kar iyi idi.... Cepte tutamadik..
Sirf o korku yüzünden sabahki taramalarima girmis olan ve 2,12´den alinir dedigim vesbe´ye hüzünlü hüzünlü bakiyorum simdi...
sayın EDY Tekart inşaatla birleşme işi gündemde olduğu müddetçe,
30.06.2009 bilançosu baz alınmak suretiyle,Tektu her zaman iş yapar diye düşünüyorum,acele etmişsiniz,heyecana kapılıp malı satmışsınız gibime geldi.
Hayırlısı olsun...Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
Heyecandan kaynaklanan bir durum oldu zaten Sn Ibrahim...ibrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın EDY Tekart inşaatla birleşme işi gündemde olduğu müddetçe,
30.06.2009 bilançosu baz alınmak suretiyle,Tektu her zaman iş yapar diye düşünüyorum,acele etmişsiniz,heyecana kapılıp malı satmışsınız gibime geldi.
Hayırlısı olsun...
Yalniz tecrübesizligin getirdigi bir durum... Taban taban gidejn senetler gördüm su kisacik vadede... O korku yüzündendirki panik satisi yaptim sonucta....
Eh ders oluyor.... Ne yaparsin...
Yorum
Yorum