ALCTL görevini tamamladımı hocam daha erken değilmi?
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
geçmiş olsun syn edy.. sonuçta en mühim olay psikolojiyi bozmamaktır..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMüthis zarar yazdim.... islemleri durdurdum....
Vay be dedim sonucta....
Sizlere kolay gelsin arkadaslar...
Ben külahi önüme alip uzun uzun düsüneyim...
uzun uzun düşündükten sonra nerde hata yaptıgınız kısmını paylaşırsanız bizde ucuz yollu tecrübe elde etmiş oluruz.. saygılar.
mavilim hocamada teşekkürler. en zor anında bile gönlünü darlatmasın yüce yaradan.. saygılar."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Tektu... Silkelediler....mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHangi kaattan hocam?
Portföyün %50´si oradaydi dayaniyordum... Pacal yapayim dedim daha beter oldu....
Yorum
-
muhterem edy üzüldüm..sizde benim gibi kafanızın dikine gitmek yerine görünen köye sıgının....saglık olsun.kaybettiklerinizi kazanırsınız mutlaka..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMüthis zarar yazdim.... islemleri durdurdum....
Vay be dedim sonucta....
Sizlere kolay gelsin arkadaslar...
Ben külahi önüme alip uzun uzun düsüneyim...her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
üstad izin verirseniz size bir hediye göndermek istiyorum bir kitap adresinizi veya bir kargo adresi ve yeri verirseniz çok mutlu olacağım kabul ederseniz minnetarımmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterResim abicim resim
Yorum
-
Gereken dersleri cikarmaya calisacagim bu kesin...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun syn edy.. sonuçta en mühim olay psikolojiyi bozmamaktır..
uzun uzun düşündükten sonra nerde hata yaptıgınız kısmını paylaşırsanız bizde ucuz yollu tecrübe elde etmiş oluruz.. saygılar.
mavilim hocamada teşekkürler. en zor anında bile gönlünü darlatmasın yüce yaradan.. saygılar.
Acikcasi gecmisteki mum grafiklerine baktigimda zaten tedirgindim... O yüzdendirki ilk partiyi 1,28´den göndermistim sabah.... heyhat bir ümit dedim iste...
Sanirim bu hatam elde mali olanin pembe hayali psikolojisiyle cakisiyor... Ve bundan cikarmam gerken dersi almam gerek... Sistem..... Herseymis... Calisicam..
Yorum
-
EDY cevap burda galiba, bizim göremediğimiz birşeyler var.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne dedik sabah?
sizin göremeyecğiniz resim var rysasda dedik..
o resmi o çizgilerin arasında gördüm mü iş tamamdır ve devam
Yorum
-
üstadım bu emekleriniz için sonsuz teşekkürler,mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkşam çok çalışmam lazım..
rysas lar için ayrıca teşekkürler..
Az önce adına yazdığım bir pasaj yazdığım mesai arkadaşım Dursun da
der ki;bu hocanın ellerinden öpüyorum, benden küçük te olsa bilen el öpülür..
selamlar saygılar bizden..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
Yorum