mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sari kart diyelimmi Svg Carizzm....carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.54 den bende girdim ,hedefimiz nedir sn mavilim fazla takip edemiyorum emir verip çıkmam gerekebilir o nedenle soruyorum .teşekkürler.
Yorum
-
-
reysaş ta sanki bir şeyler kötü gidiyorBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
üstadım daha insafel murteza olmuşsunuz. daha önceleri direk kırmızı çıkardıEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSari kart diyelimmi Svg Carizzm....
Yorum
-
patron senesin sn edy sarı de susalım kırmızı de çıkalım .EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSari kart diyelimmi Svg Carizzm....
sn mavilim genelde hedef yazarda oçün ,gitmem gerekebilir emir için bilgi istedim .
Yorum
-
infaz edemeyecek olanin yargi hakki olmaz diyerek basit bir üye babinda küüüücücük bir uyarida bulunmak istemistimkaplumbaga83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım daha insafel murteza olmuşsunuz. daha önceleri direk kırmızı çıkardı

Kötü olan su... Svg Carizzm mavilim hoca Zoren aldi diyerek almis olabilir mümkün, fakat mavilim hocanin tarzini burada cok dile getirdik... Alir iki kademe yukaridan cikar baska kagida gecer... Yada ayni senedi gün ici 10 defa alir ve satar...
Simdi bu sartlarda ekran takibinde olamayacak biri icin durumunu o sekilde dile getirmekle mavilim hocayi töhmet altinda birakiyormuyuz birakmiyormuyuz siz karar verin...
Svg Carizzm, beni yanlis anlamani istemem.... Ama ortaligin kirmizi domates tarlasi görüntüsü sergiledigi böyle bir günde biraz daha dikkatli olalim derim...
Yorum
-
Lazin biri otobanda ters yola girmis.... Radyo acik... Ve radyoda polis amcalarin anonsunu duymus...tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreysaş ta sanki bir şeyler kötü gidiyor
"Seyir halindeki sürücülerin dikkatine, bir oto ters istikamette seyretmektedir lkütfen dikkat ediniz"
Laz amcamiz isyan etmis...
Hangi birisi hangi birisi hepisu ters hepisuuuu...
Yorum
-
insallah pasam insallah....marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraçilişi acemiler, kapanişi profesyoneller yaparmış
açiliş domates tarlası olabilir ama kapaniş karpuz tarlası olcekkk
inşaallah
Yorum
-
vicdan denilen şey aslında kişisel yargıdır ve toplumların adalet duyguları, gelenekleri buradan dogar..infaz hakkı olmasa bile..minik bir saplama..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
radyolog abi geçmiş sayfaları okudum,babanızın rahatsızlıgını ögrendim.geçmiş olsun,acil şifalar dilerim..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlarım
her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum