Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
*abd'de haziranda new york fed imalat endeksi -9.41 (beklenti -3.0, önceki -4.5)
*abd'de haziranda new york fed yeni siparişler endeksi -8.15 (önceki -9.01)
AKARYAKIT SEKTORUNE GOZALTI...
GECEN YILKI DENETIMLERDE SEKTORDE BUYUK MIKTARLARDA VERGI KACAGININ
BELIRLENMESI UZERINE, TUPRAS VE AKARYAKIT DAGITIM SIRKETLERI NEZDINDE
KAPSAMLI BIR INCELEME BASLATILDI.
MALIYE GELIRLER KONTROLORLERININ KOORDINATORLUGUNDE YURUTULEN
CALISMADA ANKARA, ISTANBUL, IZMIR, ANTALYA, KOCAELI VE MARDIN`IN DE ARALARINDA
BULUNDUGU 15 ILDE ESZAMANLI OLARAK TUPRAS VE AKARYAKIT DAGITIM SIRKETLERINE
GIDILDI.
böyle bir haber vardı geçen hafta bu olabilir
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
EDY seansı işlerimin yoğunluğu nedeniyle tüm performansımla izleyemiyorum, böyle bir durumda kimseyi yanıltmak istemem. Ortağım da görebildiği güzel hissselerde düşüncesini yazıyor. Piyasa durgun, bu piyasa da ancak bir kaç hisse hareketli olur zaten
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
EDY seansı işlerimin yoğunluğu nedeniyle tüm performansımla izleyemiyorum, böyle bir durumda kimseyi yanıltmak istemem. Ortağım da görebildiği güzel hissselerde düşüncesini yazıyor. Piyasa durgun, bu piyasa da ancak bir kaç hisse hareketli olur zaten
Tek sey...
Biz eski Mesutc hocamizi özledik..........
Mesut hocamiz ne düsünür ne der bilmem....
Yukaridaki satirlar sahsim adina bir aciklama ifade etmiyor... Ve bu EDY üzgün, bu EDY kirgin...
Yorum