mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ee yerine ne aldınızmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.78den de son kalanları verdim
Yorum
-
Az degilsin....carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteree yerine ne aldınız

Svg Carizzm Arclk´leri elimden cikaris sebebim günlük bazda HSBC´nin elinde cok fazla mal birikmesi ve son bir haftadir baska bir iki senette an geldiginde HSBC´nin cok fena caktigina sahit olmamdi...
Tedbiri elden birakmaman dileklerimle....
Yorum
-
ok çok teşekkürler.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz degilsin....
Svg Carizzm Arclk´leri elimden cikaris sebebim günlük bazda HSBC´nin elinde cok fazla mal birikmesi ve son bir haftadir baska bir iki senette an geldiginde HSBC´nin cok fena caktigina sahit olmamdi...
Tedbiri elden birakmaman dileklerimle....
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz degilsin....
Tedbiri elden birakmaman dileklerimle....Kücük bir ekleme daha yapayim...carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterok çok teşekkürler.
Elden cikaris sebeplerimden biride 2,34 kademesini kaldiran Global´in 2,36´da pasif satici olmasi... 2,36´daki aktif alicinin HSBC görüntüsü vermesiydi...
Bunlar cömez yorumudur.... Yinede yazmadan gecmek istemedim...
Ha, birde sunu itiraf edeyim, filmi biraz geriye sardirdigimda bu EDY genel anlamda direnclerini kirmis olan senetlerin pesinde olurdu.... Ama dedigim gibi takibinde oldugum bu senette malin tek elde ve yüklü bir sekilde toplanmasi beni bozar... Bunuda gecen hafta ögrendigimi itiraf edeyim...
Yorum
-
çok teşekkür ederim. kimin nereye alış-satış yazdığını nasıl görüyorsunuz .?EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKücük bir ekleme daha yapayim...
Elden cikaris sebeplerimden biride 2,34 kademesini kaldiran Global´in 2,36´da pasif satici olmasi... 2,36´daki aktif alicinin HSBC görüntüsü vermesiydi...
Bunlar cömez yorumudur.... Yinede yazmadan gecmek istemedim...
Ha, birde sunu itiraf edeyim, filmi biraz geriye sardirdigimda bu EDY genel anlamda direnclerini kirmis olan senetlerin pesinde olurdu.... Ama dedigim gibi takibinde oldugum bu senette malin tek elde ve yüklü bir sekilde toplanmasi beni bozar... Bunuda gecen hafta ögrendigimi itiraf edeyim...
Yorum
-
Alis-Satis yazdiklarini görmüyorum Svg Carizzm... Aktif islemlerde derinlige bakarak hangi kurumun ne yapmaya calistigini cözmeye calisiyorum sadece...carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok teşekkür ederim. kimin nereye alış-satış yazdığını nasıl görüyorsunuz .?
Yorum
-
Eggub derinlik tahtasi ve al tusu acilmistir....mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereggub de 28.75 kırılırsa roket etkisi yapar..
Alim yapilirmi bilinmez...
Ama dilerimki firlayip gitsin...
Elde nakit yok.... Yoksa aktif alim yapmayida bilirdimde...
Yorum
Yorum