Arkadaşlar, AB ülkeleri naylon poşet kullanımından vazgeçmiş. Bizdede bu yönde çalışmalar varmış. Sonuçları kağıt ambalaj firmalarını olumlu etkileyecektir diye düşünüyorum. Düşüncemi paylaşmak istedim.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kesinlikle....mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAcemi şansı desek
Sizmi aldiniz demek istemis olmalisiniz..... Simdilik hayir... Ama dilerim Allahtan o günleride görür tatli tatli tadini cikarir vatana millete hizmet ederim....gursoyser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTek tus derken siz mi sattınız hocam
)
Yorum
-
sayın edy, ben de öyle yapıyorum da hisse fiyatlarına teleteksten bakıyorum..edy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereh be yusuf kardes.... Teleteksin ne oldugunu elbette biliyorumda... Forumlari ana pcde borsa islemlerimi laptopta yapiyorum diye bir an sende öyle yapiyorsun sanmistim.... Bir an jeton düsmemis teleteks ile neyin kastedildigini mazur gör
Yorum
-
Bu tarz paylasimlar degerlidir Sn rafetozen... Tesekkür ediyoruz....rafetozen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, AB ülkeleri naylon poşet kullanımından vazgeçmiş. Bizdede bu yönde çalışmalar varmış. Sonuçları kağıt ambalaj firmalarını olumlu etkileyecektir diye düşünüyorum. Düşüncemi paylaşmak istedim.
Yorum
-
Kap : Galatasaray sportıf sınaı ve yatırımlar a.s. / gsray [] 10.06.2009 15:14:20
ozel durum acıklaması (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
[tablo ıcın lutfen ektekı dosayaya bakınız!]
---------------------------------------------------------------------------------------------
acıklanacak ozel durum/durumlar:
Qvt fund l.p. Vekılı tarafından, sırketımız yonetıcılerı aleyhıne ıst.4.aslıye tıcaret mahkemesı'nde 2007/734 esas sayılı dosya ıle acılan dava/karsı davanın 9 hazıran 2009 tarıhlı durusmasında dava ve karsı dava yonunden degerlendırılmek kaydıyla bılırkısı ıncelemesı yaptırılmasına karar verılmıstır. Bır sonrakı durusmanın 01.10.2009 tarıhınde saat 14:00'de yapılmasına karar verılmıstır.
bu haberın kap 'ın sıtesındekı orjınal halı ve eklı dosyalarını gorebılmek ıcın asagıdakı lınk'ı tıklayınız!
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi önerin eline verecekler ısmeni
öner derkennnnn...... hocam...sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Grafiklerden mal devriş olacağını erkenden yakalayan sisteminize hayran kaldığımı ifade edeyim. ISMEN konusunda kesinlikle şapka çıkartıyorum.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfiyet olsun üstad
Tebrikler...fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
Yorum