M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kalimera
    Tecrübeli
    • 03 Haziran 2009
    • 244

hayırlı akşamlar

Yorum

• sazanolma
      Katılımcı
      • 27 Mayıs 2008
      • 64

geçmiş olsun cümleten...

Yorum

• mavilim
        Kadrolu
        • 15 Şubat 2009
        • 5026

tcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        peki kötümser mi yoksa nötr mü hocam?
        15 dakkalık bakıyorum seans içi grafiklere..
        günlüklerdeki yorumu zaten biliyorsunuz..
        günlüklerde sat sinyali oluşalı nerdeyse 3-5 gün oldu..
        günlük bazda endeksde al sinyali oluşmadı henüz..

Yorum

• boncuk
          Aktif
          • 12 Şubat 2009
          • 224

iyi akşamlar

Yorum

• ibrahimd
            Tecrübeli
            • 31 Mayıs 2009
            • 220

Emeği geçen herkese iyi tatiller,
            Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
            *Hz.Mevlana*

Yorum

• mavilim
              Kadrolu
              • 15 Şubat 2009
              • 5026

Dün akşam bunları yazmıştım.. fakat bu sizi yanıltmasın..

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              xu-100; bu indicatörün sarısı, kalın kırmızı yataya kadar inmiş.
              muhtemelen yarın minik bir tepki hareketi oluşabilir.
              fakat maksimal gideceği seviye mavi yataya kadar olacaktır.
              üstte oboyu ne güzel çizdirmişler...

Yorum

• mehmetayhan
                Demirbaş
                • 23 Temmuz 2008
                • 1850

hayırlı akşamlar

Yorum

• sabr06
                  Aktif
                  • 10 Aralık 2008
                  • 208

hayırlı akşamlar

Yorum

• mavilim
                    Kadrolu
                    • 15 Şubat 2009
                    • 5026

xu-100; günlüklerde en son 3.06.2009 tarihinde sat sinyali geldi
                    (dikey çizgide kırmızı beyaz yatayı aşağı kesince)
                    al sinyali oluşmadı..

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 23347

şimdilik iyi akşamlar arkadaşlarım
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• freesky
                        Yasaklı
                        • 03 Mayıs 2009
                        • 112

10 Gundur Bu Ani Bekledim Inanin...

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        xu-100; günlüklerde en son 3.06.2009 tarihinde sat sinyali geldi
                        (dikey çizgide kırmızı beyaz yatayı aşağı kesince)
                        al sinyali oluşmadı..
                        Sn Mavilim Ustadimiz ve Degerli Forumdaslar,

Yaklasik 10 gun once mavilim topiginde ustadimiza hitaben, sahsi niyetim tamamen ve tum samimiyetimle kucuk bir latife olmasindan baska bir sey olmamasina ragmen, yazdigim mesaj mavilim hocamiza saygisizlik olarak algilandi ve bu sure zarfinda foruma girisim yasaklandi.

Bu benim 'yasaklarin kalkmasindan sonraki' ilk mesajim. Oncelikle niyetimin asla ve kat'a bir saygisizlik yada igneleme, incitme olmadigini tekrar belirteyim, cunku bu husus cok onemli benim icin. Ikinci olarak da basta sayin mavilim hocamiz ve yonetim olmak uzere, sizlerden ozur diliyorum. Umarim maksadim hasil olmustur.

Selam ve saygilarimla,

freesky

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23347

Japon derecelendirme ajansı JCR, Türkiye'nin uzun vadeli yerel ve yabancı para cinsinden notlarını teyit etti. Notların
                          görünümü de durağan olarak belirlendi.JCR, Türkiye için uzun dönem yabancı ve yerel para cinsinden notlarını BB- olarak tutuyor.

Kuruluşun değerlendirmesinde ülke ekonomisinin 2007 yılına kadarki 5 yıllık dönemde ortalama % 6.9 büyüdüğü ancak krizin
                          reel ekonomiye etkilerinin ardından büyüme hızının 2008'de % 1.1'e indiği hatırlatıldı.

Kuruluş, 2009 yılında ekonominin 2001 yılından bu yana ilk kez negatif gelişme göstermesinin beklendiğini, 2010 yılında da
                          büyümenin düşük düzeyde kalmasının öngörüldüğünü vurguladı
                          .

Şirketin değerlendirmesinde, ülkenin IMF görüşmeleri ve
                          AB üyeliği gelişmelerini yakından izleneceğinin altı çizildi.
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• acexxx
                            Seyirci Üye
                            • 25 Mart 2009
                            • 36

zaman analizinde önemli günler:
                            08.06.2009 (pazartesi)
                            16.06.2009
                            02.07.2009 ... by mavilim

Yorum

• kankann
                              Yeni üye
                              • 10 Nisan 2009
                              • 8

mrb arkadaslar
                              sunları ıncelıyelım bence
                              1- ozderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 11.05.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Şirket Yönetim Kurulu, Ali Uğur Özderici başkanlığında toplanarak; Şirketimiz 31.12.2008 bilançosunda yer alan 8.649.066 TL geçmiş yıl zararlarından kaynaklanan bilanço açığının bir kısmının kapatılması amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2009/18 sayılı bültende "Halka Açık Anonim Ortaklıkların Fon Çıkışı Gerektirmeyen Sermaye Azaltım İşlemlerinde Uyacakları İlke ve Esaslar" duyurusu kapsamında, 5.200.000 TL sermaye azaltımı yapılmasına, Aynı kapsamda, bilanço açığının kapatılması amacıyla gerçekleştirilen sermaye azaltım tutarı olan 5.200.000 TL tutarında sermaye artırımı yapılmasına ve artırılan tutarın mevcut ortaklara nominal değer üzerinden rüçhan hakkı kullandırılarak nakit karşılığı satışından karşılanmasına, Yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda satılmasına, Şirket sermaye azaltılması ve sermaye artırılması ile ilgili gerekli işlemlerin Genel Müdürlükçe yürütülmesi hususunda anılan makama yetki verilmesine, karar verilmiştir

sonuc :
                              6mayıs 0.96 11mayıs 1,35 22mayıs 1,90

2-
                              Işıklar Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 01.06.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “01.06.2009 tarihinde saat 10:19’da Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayınlanan bildirimimiz aşağıda yer almaktadır. Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 54 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. 01.06.2009 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında; 1- Şirketimizin 31.12.2008 Konsolide Bilançosunda yer alan 69.326.764.-TL tutarındaki geçmiş yıl zararlarından kaynaklanan bilanço açığının kapatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2009/18 sayılı bülteninde ''Halka Açık Anonim Ortaklıkların Fon Çıkışı Gerektirmeyen Sermaye Azaltımı İşlemlerinde Uyulacak İlke ve Esaslar' duyurusu kapsamında; 1.1 Çıkarılmış sermayemizin 116.000.000.-TL'den 30.000.000.- TL'ye azaltılmasına ve eş anlı olarak çıkarılmış sermayemizin 70.000.000.-TL'ye artırılmasına, 1.2 Artırılan 40.000.000.-TL'lık sermayenin nakit olarak karşılanmasına ve ortaklarımıza rüchan haklarının kullandırılmasına, 1.3 Bedelli pay alma haklarının ortaklarımızın sahip oldukları 1.-Kr nominal bedelli bir adet hisse karşılığında bir adet hissenin 1.-Kr 'dan satılması suretiyle kullandırılmasına, 1.4 Yeni pay haklarının kullanılmasından sonra kalan payların satışının, Sermaye Piyasası Kurulu Tebliği uyarınca İMKB yönetmeliği çerçevesinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda yapılmasına, 2- TTK'nın 396. maddesi gereğince Bilirkişi Raporu alınması için Mahkeme başvurusunun yapılmasına, gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına ve SPK 'nun Seri:VIII,No:54 sayılı tebliği kapsamında açıklama yapılmasına karar verilmiştir.”

sonuc
                              1hazıran 0,51 6 hazıran 0,57

arkadaslar sızce nasıl? potansiyel varmı?

Yorum

• carizzm
                                Tecrübeli
                                • 16 Mayıs 2008
                                • 317

sn kankann bu iki hisse hakkındada vakti zamanında topiğimizde bazı bilgi alışverişi oldu , ışıklar taze, özderici biraz daha eski zamanda geçti satırlarımızda , 7. mesajınızda bilgi istemek yerine 700 sayfa geriden okumaya başlamak size daha faydalı olur ve emin olun hem daha çok bilgilenir, hemde hepimize yardımcı olursunuz , bizde bu vesile ile samimiyetinizi anlamış oluruz . lütfen yanlış anlamayın ama burada paylaşım esastır ,hadi hep beraber çalışalım dersimize . hatam varsa affola..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information