Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Mavilim üstadımızın zaman analizindeki 8 haziran tarihi yaklaşıyor...
Üstadın zaman analizlerindeki tarihlerde genellikle sert geri çekilmeler yaşanmakta, piyasanın bu haline bakınca insanın tarih ve tekerrür laflarını hatırlayası geliyor
İyi kazançlar herkese...
sn drako illa geri cekilecek diye bir durum yok yukarıya donuste olabilir o tarihlerde yani assa verip seans ici yukarıda alabilirler ama zaman analizinin ustatdın her grafiği gibi buyuk bir % ile dogru calıştıgı kesin.
sn drako illa geri cekilecek diye bir durum yok yukarıya donuste olabilir o tarihlerde yani assa verip seans ici yukarıda alabilirler ama zaman analizinin ustatdın her grafiği gibi buyuk bir % ile dogru calıştıgı kesin.
tabiki illaki öyle bir durum yok dikkat ettiyseniz genellikle demişim.
ben sadece zaman analizine dikkat çekmek istemiştim, piyasa aşağı yada yukarı sert hareketler yapabilir.,sizin vasıtanızla yanlış bir anlamayıda gidermiş oldum.
teşekkürler...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
tekstillerim 86 dan gitmiş sağolasın üstad vede geçmiş olsun sayın yusuf her nekadar plastik cerrah da olsam istediğiniz zaman danışabilirsiniz kulak arkası olsun
sn mayrares ustada bu tur soruları sormuyoruz aslında forumda kimseye sormuyoruz.
siz kacırmış olabilirsiniz diye
ustat 72 den aldı 73.50 den 1 gun sonra verdiğini de yazdı
bol kazançlar.
Yorum