M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 23366

hoşgeldiniz sn mesutc
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• EDY
      Yasaklı
      • 15 Aralık 2008
      • 1381

Sabah saatlerinde bir kac isim vardi... Hallledip geleyim demistim...

iyide sizler ne yaptiniz yahu...

Brent petrol artida
      fdow arti
      Daxi arti..
      USD eksi...

Endekste eksi....

Bi daha size endeks emanet edermiyim ben ey....

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

hocam muhtelif takdim şekillerinde ateş düşürücüler var;tablet,toz,kas içi,damar içi,hatta fitil...ama en basit ve etkili şekli başınızdan aşagı bir kova soguk su dökmektir..alalım ateşinizi..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• mail2uye
          Aktif
          • 23 Nisan 2009
          • 97

*ingiltere merkez bankası faiz oranlarını yüzde 0.50 olarak bıraktı(beklenti 0.50%)

Yorum

• ibrahimd
            Tecrübeli
            • 31 Mayıs 2009
            • 220

1/2 dokturmusunuz?sayın ketenhelva

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam muhtelif takdim şekillerinde ateş düşürücüler var;tablet,toz,kas içi,damar içi,hatta fitil...ama en basit ve etkili şekli başınızdan aşagı bir kova soguk su dökmektir..alalım ateşinizi..

(hoşgörünüze sığınarak,ayrıca nikinizi nedenini bilmiyorum ama çok seviyorum)

1/2 imam,imandan
            1/2 doktor da candan,
            Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
            *Hz.Mevlana*

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 23366

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sabah saatlerinde bir kac isim vardi... Hallledip geleyim demistim...

iyide sizler ne yaptiniz yahu...

Brent petrol artida
              fdow arti
              Daxi arti..
              USD eksi...

Endekste eksi....

Bi daha size endeks emanet edermiyim ben ey....
              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• mail2uye
                Aktif
                • 23 Nisan 2009
                • 97

RAPOR-AVRO/DOLAR TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM) Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Raporu: "1.4200 HEDEF ÇALIŞTI VE BUGUNDEN İTİBAREN 1.4100 KIRILMASI İLE BERABNER HEDEF 1.3800-1.3850 BÖLGESI OLARAK İZLENEBİLİR. DOLAR DÜNYADA DEĞER KAZANMAYA BAŞLAYACAKTIR. İÇERİDE İSE 1.5500 GEÇİLMESİ DAHA ÖNCE VERDİĞİMİZ ÜST NOKTALARA DOĞRU YUKSELİŞİ DESTEKLEMEYE BAŞLAYACAKTIR. TEPKI VERMEYE HAZIRLANIYOR GERILEME ILE 1.3800-1.3850 HEDEF KONUMDA OLACAKTIR."

Yorum

• ibrahimd
                  Tecrübeli
                  • 31 Mayıs 2009
                  • 220

demikki neymiş;
                  pamet maket olmuyormuş,
                  george (obama) abisine kuyruk bağı ile bağlıymışız,
                  az önce İHEVA'da tek kalemde 11.111 lot alım oldu,
                  türk parası karşılığı 13.444.31.TL sizi bilmem ama enteresan geldi bana,
                  birileri birileriyle oynuyor,uzaktan da bakınca böyle,
                  yakından da bakınca böyle,endeks:-300 puanda.
                  Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
                  *Hz.Mevlana*

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

ibrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    (hoşgörünüze sığınarak,ayrıca nikinizi nedenini bilmiyorum ama çok seviyorum)

1/2 imam,imandan
                    1/2 doktor da candan,
                    yanımda fazla kalınırsa hem candan hem imandan..
                    her şey olacağına varır..

Yorum

• ibrahimd
                      Tecrübeli
                      • 31 Mayıs 2009
                      • 220

TEKTU'da da 1.01.den 1 lot 1 lot alım yapan bir arkadaş var,
                      bu da tikkatimi çekiyor,
                      *Hz.Mevlana*

Yorum

• mehmet emin
                        Tecrübeli
                        • 19 Ağustos 2008
                        • 303

Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
                        Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
                        "AKBANK: BİR ÖNCEKİ RAPORUMUZ
                        Son 10 haftada hissenin yukselişi yuzde +104 olmuş durumda.
                        Son gunlerde ulaştığı seviye 2006-2008 döneminde adeta altın çağ
                        olarak gelişen yukseliş dönemin bant aralığı olan 6.70-10.50
                        bölgesinde seyretmiş.
                        Resesyon dönemi ile beraber 6.70 aşağı yönde kırılarak 3.28
                        seviyesine kadar gerileyen hissede son 6 ayda yaşanan faiz indirimleri
                        etkili oldu.
                        Süreç olarak Akbank son dönemde resesyon sürecine yönelik bahar
                        havası esmesi nedeni ile yuzde 104 yukseliş adeta gizlenmekte ancak
                        resesyon devam ettiği müddetçe Akbank son 2.5 yılın direnç seviyesi
                        olan 6.70 üzerinde kalıcı bir hareket teknik olarak görmüyoruz
                        İlerleyen gunlerde kar realizasyonunun giderek hızlanmasını
                        beklemekle beraber 5.50 ve ardından 5.00 seviyesine kadar orta vadede
                        gerileme beklemekteyim.
                        Yaşanan yuzde 104 yukselişin düzeltmesinin ise oratalama yuzde 25
                        ile 30 luk bir bantta 5.50-6.90 bölgesinde gerçekleşeceğini
                        söyleyebiliriz.
                        HEDEFLERE DOĞRU BUGUNKU KIRILMA ILE BAŞLAMIŞTIR."
                        'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• mehmet emin
                          Tecrübeli
                          • 19 Ağustos 2008
                          • 303

ibrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          demikki neymiş;
                          pamet maket olmuyormuş,
                          george (obama) abisine kuyruk bağı ile bağlıymışız,
                          az önce İHEVA'da tek kalemde 11.111 lot alım oldu,
                          türk parası karşılığı 13.444.31.TL sizi bilmem ama enteresan geldi bana,
                          birileri birileriyle oynuyor,uzaktan da bakınca böyle,
                          yakından da bakınca böyle,endeks:-300 puanda.
                          az önce de 1.19 dan tek kalemde 11111 lot satıldı bilmem aynı 11.111 lot mu ama dikkatimi çekti yazayım dedim

MEDUM

Yorum

• mehmet emin
                            Tecrübeli
                            • 19 Ağustos 2008
                            • 303

Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
                            Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
                            "GARANTI TREND DESTEĞİNE KADAR GERI ÇEKİLME BUGUN OLABILIR TREND
                            DESTEĞİ 3.60
                            BU SEVIYENIN KIRILMASI ISE HİSSEDE GEÇEN HAFTA IKINCI DEFA
                            VERDİĞİMİZ ALT BANT NOKTALARINI KADEMELİ OLARAK GUNDEME GETIRECEKTIR.
                            Son 10 haftada hissenin yukselişi yuzde +118 olmuş durumda.
                            Son gunlerde ulaştığı seviye 2006-2008 döneminde adeta altın çağ
                            olarak gelişen yukseliş dönemin bant aralığı olan 4.000-6.600
                            bölgesindeseyretmiş.
                            Resesyon dönemi ile beraber 4.000 aşağı yönde kırılarak 1.900
                            seviyesine kadar gerileyen hissede son 6 ayda yaşanan faiz indirimleri
                            ki yuzde 20-21 bant bölgesinde Cumhuriyet tarihinin en düşük
                            faizlerini görebiliriz beklentimiz, yine son 3 ayda ısrarla bankacılık
                            ve endeks hisseleri önerimizler beklentilerimizi gerçekleştirdi. Faiz
                            indirimleri ile adeta bankacılık sektöründe karları oldukça yukarı
                            çekti ve endeksi 35.000 seviyesine kadar taşıdı.
                            Süreç olarak Garanti bankasında son dönemde resesyon sürecine
                            yönelik bahar havası esmesi nedeni ile yuzde 118 yukseliş adeta
                            gizlenmekte ancak resesyon devamettiği müddetçe Garanti ankasında son
                            2.5 yılın direnç seviyesi olan 4.000 üzerinde kalıcı bir hareket
                            teknik olarak mümkün gözükmemektedir.
                            İlerleyen gunlerde kar realizasyonunun giderek hızlanmasını
                            beklemekle beraber 3.10 ve ardından 2.800 seviyesine kadar orta vadede
                            gerileme beklemekteyim.
                            Yaşanan yuzde 118 lik yukselişin düzeltmesinin ise oratalama
                            yuzde 25 ile 30 luk bir bantta 4.10- 2.70 bölgesinde gerçekleşeceğini
                            söyleyebiliriz"

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım
                            danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,
                            aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen
                            bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı
                            sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve
                            tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine
                            dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri
                            tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
                            alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize
                            uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Foreks Haber Merkezi

MEDUM

Yorum

• mail2uye
                              Aktif
                              • 23 Nisan 2009
                              • 97

*avrupa merkez bankası faiz oranlarını yüzde 1.0 olarak bıraktı(beklenti 1.0%)

Yorum

• mehmetcengiz
                                Katılımcı
                                • 15 Nisan 2009
                                • 112

sayın mavilim bu CRDF nin kulağı elinizde ise salsanız da tavana yapışsa.okuyom üflüyom olmuyo?
                                ''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''

Yorum

Working...
                                X

Debug Information