mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
takip edememişim. ilginize çok teşekkür..şu anki konum için sadece 5,20 civarları stoploss mu yoksa beklemi.. soru sorup sıkıntı yapmak istememde maalesef bir bilen olarak kendim ve ilgilenenler adına bir yön tayini hususunda yardımınız için sordum.."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
-
-
Yorum
-
sn teselli; grafikte boşluklu yukarı gidiş var...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertakip edememişim. ilginize çok teşekkür..şu anki konum için sadece 5,20 civarları stoploss mu yoksa beklemi.. soru sorup sıkıntı yapmak istememde maalesef bir bilen olarak kendim ve ilgilenenler adına bir yön tayini hususunda yardımınız için sordum..
boşluklu yani taban taban gelmesi normaldir.
hatırlarsanız en tepede iken uyarmış ve
tke değeri 138e ulaştı demiştim..
tke, bilindiği gibi bir risk indicatörüdür ve 100 üzerindeki değerlerde
mutlak surette dikkatli ve tetikte olunmalıdır.
bu senedin bendeki görüntüsü hala (uzun süredir öyle)
alma ve bekle konumunda
Yorum
-
BJKAS, teknik manada yatay çizgiye kadar
düşme ve ordan bir tepki vermesi gayet doğal görünüyor.
her ne kadar, bugün roza çizgi üzerinde durmuş gibi
görünse de,rozanın yönü aşağı.. rozanın yeşili
aşağı kestiği gün belki minik bir tepki verebilir
fakat çekim gücü(aşağı yönde) yukarı yapması muhtemel tepkiden
daha fazla olacaktır.
Yorum
-
slm dostlar slm mavilim üstadım, slm ortağım
Gününüzün bereketli, içinizdeki çocuğun neşeli olması temenisiyle
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesut hocam hoş geldiniz.umarım saglık sıhhatiniz yerindedir..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm dostlar slm mavilim üstadım, slm ortağım
Gününüzün bereketli, içinizdeki çocuğun neşeli olması temenisiyle
her şey olacağına varır..
Yorum
-
Sizi gördüm ataeşim çıktıketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam hoş geldiniz.umarım saglık sıhhatiniz yerindedir..
Sağolasınız, yazınızı gördüm daha güzel oldum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum

Yorum