Endeks düşerken Bagfs ve Crdfa'ya bakın.. Tespitler çok isabetli.. Hocalarımıza tebrikler.. k7
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bugünkü bu düşüşün,
yarın açıklanacak paket öncesi oluşabilecek olumlu hava öncesi
bir selkeleyiş olup olmadığını,tabiidir ki,yarın anlayacağız.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
unuckly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıbrahım abı ıhev sılkeleme mı yapıyorlar
bence öyle,
ama içlerinde olmadığım için tam niyetlerini bilemiyorum.
ama uzaktan öyle görünüyor.Bakalım yarına belli olur.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
düşüş ve silkelemede tabiidir ki Dow'un eksi açılış yapmasınında birazcık etkisi olabilir,ama hisse kapanışları önem arzediyor,son dk uzatmalarda atılan gollerin telafisi çok zor oluyor,temkinli olup,hisse kapanışlarını bi görelim,daha sağlıklı düşünebiliriz.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
komşu siteden çaldım (stonhand)
2 gündür buraya yazıyorum şu topikte hala bu düşüş nedendir acaba ne oluyor ne bitiyor diye yazan varsada artık bir şey demiyorum.
Bugün dünkülerin üstüne işyatırım
İş yatırıım : 11547 kontrat short açmışken
garanti dün long iken bugün : 5713 kontrat short açmış durumda
EFG efendide : 3906 kontrat shortta
Heleki iş yatırım dün U100 36,000 seviyesinde iken 12,000 kontrat short açmışken bende burda sabahtan akşama kadar birileri düşüşe eşşek yüküyle para yatırdı demişken böyle bir düşüş gelmesi benim açımdan normalinde normali bir durum Allahtan VOB da 44750 sağlam kırıldıda düşüşten bende nasiplendim
Dün de yazdım bugünde yazarım buralardan bırakın dostuma düşmanıma bile senet al demem diyemem bu düşüşde cnbc-e deki goygoyculara kapak olsun derim
terazi yukarıda biraz puan verin bakimmmmm düşüşü çoğu kişi daha yukarı gidicez kopacaz 40,000 olacaz yetmeyecek 50,000 olucaz derken yazdık dimiiii
ben masumum ............
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
ahanda ikinci çalma teşebbüsüm yine aynı kişi
EFG vobda destek atmak için arada yırtınıyor ama ben hayatımda işyatırım kadar acımasız bir kurum görmedim
12918 kontrat bugün shortta VOB u şişirdikleri an gelenin kafasına basıyor malı

EFG tekrar 4305 kontrat shorta çıktı
garanti 6801 kontrat shortta
Vobda şuan yukarı çekip çekip malları basıyorlar bilginize benden bugünlük bu kadar
deyo
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
Yorum