Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
RAPOR-ŞİRKET HABERLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ(AK YATIRIM) Ak Yatırım (www.akyatirim.com.tr) Araştırma Bölümü Tarafından Hazırlanan Şirket Haberlerinin Değerlendirilmesi Raporu: "Enka İnşaat – NÖTR Endekse Paralel Getiri– ödenmiş sermayesini %50 bedelsizle TL1,2 milyar’dan TL1,8 milyar’a bugün yükseltecek. Hürriyet – NÖTR Endeksin Üzerinde Getiri– yönetim kurulu şirketin ödenmiş sermayesini %20 bedelliyle TL460mn’dan TL552mn’a çıkartma kararı aldı. Arçelik – NÖTR Endekse Paralel Getiri– Şirketten yapılan açıklamada Grundig ile birleşilmesi kapsamında hazırlanan Yönetim Kurulu Raporunun 29 Haziran’da toplanacak olağanüstü genel kurulda Genel Kurul’un onayına sunulacağı ifade edildi."
CREDİT SUİSSE, KÜRESEL HİSSE SENETLERİ İÇİN TAVSİYESİNİ 'MARKET WEİGHT'A İNDİRDİ Uluslararası yatırım kuruluşu Credit Suisse tarafından hazırlanan raporda, küresel hisse senetleri için tavsiye 'overweight'tan 'market weight'a çekildi. Karara gerekçe olarak ekonomik yavaşlama konusunda halen endişe duyulması gösterildi. Kuruluşun değerlendirmesinde devlet tahvilleri için tavsiye ise 'market weight'tan 'küçük overweight'a çıkarıldı. Raporda, S&P 500 endeksi için yıl sonu tavsiyesi ise 920 düzeyinden değişmedi. Foreks Haber Merkezi
dün yazmıştım,ama bu hisseye kesinlikle fazla lot ile girilmez bu biline,çünkü mal sahaplı ve fazla mala gireni gurup sevmez heran elde bırakabilir,enfazla 1 2 bin lot
Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum