gunaydın dostlar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
doğrudur
doğrudur,dirençlerini geçemediği an 3.50 bandına geri gelecektir.Zaten 3.80 i geçse dahi orata kale gibi 4.00 var orayı ilk etapta geçmesi zor,bekleyip güç toplaması lazım gelir,zaten hissenin acelesi yok.mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteribrahim hocanın doaşı 3720 yolcu ediyorum
3800 dirençi varYakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
-
KOZA ve IPMAT la ilgili çok şey yazılıp,çiziliyor,
bir değişik yorumda ben yapmak istiyorum.
KOZA ve IPMAT'ın arkasında maden ve petrol arama ruhsatlarının alınmasının ardında,KANALTÜRK,BUGÜN TV ve BUGÜN GAZETESİ ile ilgili
basın-yayında ben de varım
ve bende gücüm arkadaş mantığı yatıyor,
bu yarışa Park gurubu da hisselerine sahip çıkarak katılıyor,
yani doğan grubu (aut),İPEK-KOZA gurubu (in)
mücadelesi var gibi bi durum sezinliyorum.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
RAPOR-ALTIN FİYATLARI(ANATOLIA CAPİTAL CTA) Anatolia Capital, CTA (www.anatolia-capital.com) Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu: "Altın Alım Fırsatı Verebilir... Dün ve geçen hafta ABD’den açıklanan verileri bir araya getirdiğimizde kısa vadeli görünüm çok belirgin olmasa da stagnasyonist bir duruma işaret ediyor. GSMH’nin düşmesi ve ISM fiyat endeksinin belirgin derecede yükselmiş olması altına yarayan bir durum olsa gerek. Bu nedenle dünkü seansta altın fiyatları 990 Dolar’a kadar dayanmış olsa da belirgin yükselişler sonrasında oluşan kar realizasyonları altının fiyatının beklediğim gibi 970’li seviyelere gerilemesini sağladı. Bu durum Dolar’ın değer kaybedip emtiaların yükseldiği bir zamanda altın almak için kısa vadeli bir fırsat sunuyor. Uzun vadede her zaman belirttiğim gibi altının yönü yukarı ve bu sene 1240 Dolar’ı görebilir. Kısa vadede de yükselişler oluşur ancak 1240 Doların görülmeden önce içinde bulunduğumuz yükseliş dalgasının 1000 Dolar civarında son bulup düşüşlerin görüleceğini tahmin ed,yorum. Biz şu an 1000 Dolar’a kadar devam eden dalganın içindeyiz ve bu dalgalanma içinde 967-975 arası alım için bir fırsat olabilir. Dirençler 979 981 985 Pivot (976) Destekler 972 967 961"Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
GSD'deki hareketlilik dikkatimi çekti,TEKST ile birlikte genelde hareket eder,
ancak Tekstil sektöründe,sektörel olarak beklenen paket beklentisi ile TEKST den birazcık bağımsız hareket edebilir,izlenimi veriyor....Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
Yorum