M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili dostlar pardon slm vermeyi unuttum bir an,
    Ortağım ve simurg hocam üstadım, tüm topik sakinlerine selam ve saygılar.
    müslümanların cuması mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.
    Ben mesajlarımı yazarken meğer penguen üstat da aynı anda güzel ve günün anlam ve önemine binaen düşündüğü şiiri topiğe kopyalamış, mesajı yazıp seansa dönmüştüm, topiğe de bakamadım sonrasında. :( Çok şeyler kaçırmışım meğer... Mavilim üstat devam etmiş paylaşmasına.. Sağolsun. Katılan katkı sunan paylaşan dostlar iyi ki varsınız.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

abilerim burdalarmış iyi tatiller

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Tekke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        mavilim abi

Burası sizin dükkan değil. Mutlu trade topiği.yanlışmı görüyom ben acaba.
        Üstadın, üstatların günüllerde yeri başka...
        Paylaştığı topiğin adı çok mu önemli Allah aşkına..
        Bu topikte site üstatlarının hangisi olursa olsun, yerleri başımız üstünedir, istedikleri zaman istedikleri paylaşımda bulunmaları , ancak sevindirir gönendirir bizleri
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

mavilim üstadım hoşgeldiniz, cuma günkü yazılarınızı ancak okuyup bitirebilmiştim ki sizi gördüm
          Saygılar

Yorum

• mavilim
            Kadrolu
            • 15 Şubat 2009
            • 5026

mavilim üstadım hoşgeldiniz, cuma günkü yazılarınızı ancak okuyup bitirebilmiştim ki sizi gördüm
            Saygılar
            siz geldiğinizde ben deniz sefası için çıkmıştım yeni gördüm..
            hoşbuldum sn mesutc hocam..

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

Nadia Comăneci ve Sermet Erkin'i bilir tanır mısınız?

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Nadia Comaneci benim kuşağımın ritmik cimlastik dalında alanının en mükemmeliydi, Sermet Erkin ise günümüzün Zati Sungur'u...
                Nadia Commanaci dalında ilk kez 10 tam puan üzerinden tüm masa hakemlerinden 10 tam puan alabilmiş ilk ve tek ritmik cimlastikcisiysi. Mükemmeldi müzikle bedenin uyumunu sağlaması...

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

Nadia Commanaci'nin antrenörü insan beyninin çalışma esaslarını ele alan bilimsel belgeselde, Commanaci'nin hayal kurarak antrenman yaptığını, yeni farklı ritmik cimlastik hareketleri bulmak için hayal kurarak anrenman yaptırdıklarını söylemişti...
                  Yeni ve farklı sinir hücreleri oluşturuyormuş böylelikle...
                  Ritmik, estetik ve farklı...
                  Günümüzün Zati Sungur'u Sermet Erkin b'r tv programinda, sunucunun sorusu üzerine, en çok 7 yaş altındaki çocuklarda göz yanılması oyunlarında zorlandığını, bu yaş grubu çocukların göz yanılması oyunlarına biz büyükler kadar yanılmadığını belirtiyordu...
                  Uzmanlar biz büyüklere, açık bir zihin için çeşitli etkinlikler yapmamızı öneriyor; bulmaca, nesneler objeler arasında bağlantılar kurma, hayal kurma vs... Bizler ne kadar farklı sinir hücresi oluşturubilirsek, esnek düşünme becerimiz o denli artarmış...

Günümüzün piyasa yapıcıları ise tam bir illizyonist... Yani... Borsanın Sermet Erkin'i...
                  Bizleri sürekli aynı sinir hücrelerimizi kullanmaya zorluyorlar... Oysa... Kaotik ortamlar, farklı ve sürekli esnek düşünmeyi gerektiriyor...
                  Bir dost, mavilim üstadın takipçisi; üstadın son mesajını anlamakta zorlandığını, madem potindi o hisseler, neden stop yaptı, hisseleri sattı diyordu... Ona göre madem ki potindi, er ya da geç, hedefine ulaşmalıydı...
                  Oysa gözden kaçan... üstadın grafiklerindeki çizgilerin esnekliği, kaotik ortamı erken alğılayıp, erken tepki verme yönünde uyarmasıydı zihinleri...Yani... Bizleri,bilinen kendilerinin de bildiği düşünme kanallarını kullanmaya zorlayan borsanın Zati Sungur'larına, Nadia Commanaci türü tepki vermekti...
                  Borsa bilinen düşünme kanallarını kullananların değil, zihin haritalarında yeni sinir hücreleri oluşturabilenlerin kazandığı arena olmayı her daim sürdürecektir... Kuşkunuz olmasın...

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

BEDESTENLİ Nickli Üyeden Alıntı
                    hocaaaa....

nerdesin yaw..

gidiyor balık....
                    Teşekkür Bedestenli, hoşgeldin... Bir balık gider bin balık gelir bre borsada; paluk bitmez bu arenada...
                    Umut Sarı dostum, güzel grafikleriyle yakalar yer balığı, beğenen, düşünen değerlendirir kendi kriterleriyle ve beklentileriyle...
                    paylaştığın için teşekkürler, Umut Sarı dostuma burdan sevgi ve saygılar

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 23408

merhabalar gençler ve daima genç kalanlar
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• nur
                        Tecrübeli
                        • 03 Mayıs 2008
                        • 620

Hayatı

günü güzel yaşamak ne kadar mümkünse
                        mutlaka değerlendirip sevdiklerinizle birlikte olun.

Yaşam olmadık anda sizin avuçlarınızdan akıp gidebiliyor.
                        Sabah acile zor yetiştirdi kuzucuklarım.
                        Saatlerce nabzı 145 ten aşağı indirmeye uğraştılar.

Şİmdi iyiyim ama yarın Kardiyoloğ ziraretim olmalı.
                        Kalp sevdiklerini her an veda bile etmeden bırakabilir.

Bir hoşçakal deme fırsatımız belki olur belki olmaz.
                        Sizleri gerçek dostlarım gibi sevdim
                        Ben sanaldan anlamam

Sevdiklerimi kaybetmek beni ne kadar üzüyorsa
                        umarım benim gibi düşünenleri de o kadar üzüyordur.

Mutlu Mesut sağlıklı günlerde daima paylaşmak umuduyla
                        Hayırlı akşamlar.

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23408

aman sn nur

geçmiş olsun

nereye böyle

yok öyle kolay pes etmek

yarın akşam sağlıklı haberleriniz bekliyoruz

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 23408

SNGYO %55 UPSİDE POTENTİAL-İş Yatırım

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 23408

Morgan Stanley Garanti Bankası için hedef fiyatını 3.40 TL'ye
                              yükseltti, Nötr tavsiyesini korudu.

Detaylar:

Güçlü ilk çeyrek sonuçları ve esnek marjlar ve güçlü işlem karı ile
                              ikinci çeyrek sonuçlarının da güçlü olması beklendiğinden Garanti
                              Bankası için hedef fiyatımızı %30 artırarak 3.40 TL'ye çıkardık.

2009 için hisse başına kar tahminimizi iki katına çıkararak 0.51
                              TL'ye, 2010 için hisse başına kar tahminimizi de 0.39 TL'ye
                              yükselttik.

Karşılık ayırmalar öncesindeki güçlü karlar hisse başına karları
                              artırdığından sermaye desteği de sağlanmış oldu.

Hisse için Nötr tavsiyemizi koruyoruz.

Risk getirisi açısından Akbank ve İş Bankası için tavsiyemiz 'Ağırlık
                              Azalt'.

Yorum

• mavilim
                                Kadrolu
                                • 15 Şubat 2009
                                • 5026

Nadia Commanaci'nin antrenörü insan beyninin çalışma esaslarını ele alan bilimsel belgeselde, Commanaci'nin hayal kurarak antrenman yaptığını, yeni farklı ritmik cimlastik hareketleri bulmak için hayal kurarak anrenman yaptırdıklarını söylemişti...
                                Yeni ve farklı sinir hücreleri oluşturuyormuş böylelikle...
                                Ritmik, estetik ve farklı...
                                Günümüzün Zati Sungur'u Sermet Erkin b'r tv programinda, sunucunun sorusu üzerine, en çok 7 yaş altındaki çocuklarda göz yanılması oyunlarında zorlandığını, bu yaş grubu çocukların göz yanılması oyunlarına biz büyükler kadar yanılmadığını belirtiyordu...
                                Uzmanlar biz büyüklere, açık bir zihin için çeşitli etkinlikler yapmamızı öneriyor; bulmaca, nesneler objeler arasında bağlantılar kurma, hayal kurma vs... Bizler ne kadar farklı sinir hücresi oluşturubilirsek, esnek düşünme becerimiz o denli artarmış...

Günümüzün piyasa yapıcıları ise tam bir illizyonist... Yani... Borsanın Sermet Erkin'i...
                                Bizleri sürekli aynı sinir hücrelerimizi kullanmaya zorluyorlar... Oysa... Kaotik ortamlar, farklı ve sürekli esnek düşünmeyi gerektiriyor...
                                Bir dost, mavilim üstadın takipçisi; üstadın son mesajını anlamakta zorlandığını, madem potindi o hisseler, neden stop yaptı, hisseleri sattı diyordu... Ona göre madem ki potindi, er ya da geç, hedefine ulaşmalıydı...
                                Oysa gözden kaçan... üstadın grafiklerindeki çizgilerin esnekliği, kaotik ortamı erken alğılayıp, erken tepki verme yönünde uyarmasıydı zihinleri...Yani... Bizleri,bilinen kendilerinin de bildiği düşünme kanallarını kullanmaya zorlayan borsanın Zati Sungur'larına, Nadia Commanaci türü tepki vermekti...
                                Borsa bilinen düşünme kanallarını kullananların değil, zihin haritalarında yeni sinir hücreleri oluşturabilenlerin kazandığı arena olmayı her daim sürdürecektir... Kuşkunuz olmasın...
                                üstad ne güzel özetlemişsin...klavyene sağlık...
                                Seneler önce değerli hocam Yaşar Erdinç'in söylediği
                                bir sözü geldi aklıma..onu yazmadan da geçmeyeyim istedim..
                                "Herkesin bildiği bilgiden para kazanılmaz"...
                                saygılar....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information