M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 23419

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahada ğeldi ortagım
    sessiz ortaklar da buradalar
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

Sn mavilim üstadım...
      Bir süpriz bu kadar mı ince zarif yapılır... Hoşgeldiniz diyeceğim... yoksunuz...Kaybetmenin üzüntüsüni yaşarken, karşılaştığım süprizin inceliği...
      Üstadım sizi seviyorum.
      Arada, olsun, canınızı sıkıldığında hani diyorum, sevdiğiniz süprizleri yapmasanız da, yine de gelseniz, nefesinizi hissetsek...
      Bilmenin ne zor şey olduğunu bilirim, ne emekler verdiniz tahmin ediyorum; ve bonkörce paylaştınız... Allah razı olsun diyorum. Sağolun. Cumanız mübarek olsun.
      Saygılar
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Bugün topiğin süpriz günü olmuş anlaşılan...
        ANIL da gelmiş, ne iyi etmiş de gelmiş. Bilen ve paylaşan dostları görmek güzel.
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• KASIMPAŞALI
          Seyirci Üye
          • 10 Mayıs 2009
          • 53

mavilim üstad,,,,,,,,,, endeks analizi yapmış,,,,,,,,,,,
          her gün bekleriz ,,,,,,,,,,,,,,
          mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
          :( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

Sevgili dostlar pardon slm vermeyi unuttum bir an,
            Ortağım ve simurg hocam üstadım, tüm topik sakinlerine selam ve saygılar.
            müslümanların cuması mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.

Yorum

• KASIMPAŞALI
              Seyirci Üye
              • 10 Mayıs 2009
              • 53

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              tüm senetleri satıp (bugün aldığım 2 si hariç)
              tamamını 46.7-47.0 aralığındaki her kademeden
              maliyet yaptığım GOLDTRF ye gömdüm hayırlısıyla
              o ikisi olmuksa ve parsan olabilir mi
              mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
              :( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.

Yorum

• mehmetayhan
                Demirbaş
                • 23 Temmuz 2008
                • 1850

altın bu ara koptu kopacak
                şuan 48250 has altın
                onsta 1030 ğibi beklenti oluştu
                buanın üzeri 1200 konuşuluyor
                sanırım çin kaynaklı olabilir
                zaten kimse altında almıyor işler kesat

Yorum

• mehmetayhan
                  Demirbaş
                  • 23 Temmuz 2008
                  • 1850

KASIMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  o ikisi olmuksa ve parsan olabilir mi
                  birisi rysastır
                  diğeri vesbe olabilir bilmiyorum rysas kesin vardır onda

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

mesut hocayla burda rysasın 084 beleş oldugunu yazmıştık
                    1250 hissden çıkmıştık sonra mavilim sagolsun
                    tekrar ğündeme aldı bendede var 2 seans 2000 ğörebilir belki

Yorum

• yusuf79
                      Tecrübeli
                      • 25 Mart 2009
                      • 517

*** ecyap *** ecyap.e hısse senedının sırası, 2.
                      Seanstan ıtıbaren yenıden ısleme acılacaktır.***

Yorum

• yusuf79
                        Tecrübeli
                        • 25 Mart 2009
                        • 517

***hdfyo*** hedef menkul kıymetler yatırım ortaklıgı a.s.'nın borsa baskanlıgı tarafından sermaye pıyasası kurulu'nun
                        serı:vııı, no:54 sayılı ozel durumların kamuya acıklanmasına ılıskın
                        teblıgı'nın 'olagandısı fıyat ve mıktar hareketlerı' baslıklı 17. Maddesıne
                        ıstınaden aynı teblıg'ın 21 ve 22. Maddelerıne gore ıstenen acıklamaya cevaben
                        gonderdıgı 29.05.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkrılmıstır. Sırketımızın hısse
                        senetlerı uzerınde gerceklesen olagandısı fıyat ve mıktar hareketlerıyle ılgılı
                        olarak henuz kamuya acıklanmamıs ozel bır durum yoktur. ***hdfyo

Yorum

• yusuf79
                          Tecrübeli
                          • 25 Mart 2009
                          • 517

***crdfa*** credıtwest faktorıng hızmetlerı a.s.'nden gelen yazı:
                          Konu: Gorevden ayrılma. Sırketımızde 11.06.2008 tarıhınden ıtıbaren pazarlama
                          koordınatoru olarak calısan velı ulger 29.05.2009 tarıhı ıtıbarıyle
                          sırketımızde- kı gorevınden ayrılmıstır. ***crdfa

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

mavilim hocam ğelmiş
                            hoş geldin hocam rysas için teşekkürler

Yorum

• yusuf79
                              Tecrübeli
                              • 25 Mart 2009
                              • 517

***sanko*** sanko pazarlama ıthalat ıhracat a.s.'nden gelen yazı:
                              Sırketımızın yonetım kurulunca kabul edılen, sermaye pıyasası kurulu'nun serı:
                              Vııı no: 54 sayılı 'ozel durumların kamuya acıklanmasına ılıskın esaslar'
                              teblıgının 22/4. Ve 23. Maddesı cercevesınde, 'sırket bılgılendırme polıtıkası'
                              sırketımızın www.sankopazarlama.com.tr olan ınternet sıtesınde yayınlanmıstır.
                              Sırketımızın ozel durum acıklamalarını yapmakla sorumlu kısıler olarak,
                              sırket'ın temsıl ve ılzama yetkılı olan ımza sırkulerınde tespıt edılmıs
                              yonetım kurulundan herhangı ıkı kısı olarak belırlenmıstır. ***sanko

Yorum

• yusuf79
                                Tecrübeli
                                • 25 Mart 2009
                                • 517

***bucım*** bursa cımento fabrıkası a.s. ıle ılgılı olarak semıha feyha duraner'den gelen yazı:
                                29/05/2009 tarıhınde bursa cımento fabrıkası a.s. Hısse senetlerı ıle ılgılı
                                olarak 5.50 tl fıyattan 254.500 lot alım ıslemı tarafımca gerceklestırılmıstır. ***bucım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information