Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sn mavilim üstadım... Bir süpriz bu kadar mı ince zarif yapılır... Hoşgeldiniz diyeceğim... yoksunuz...Kaybetmenin üzüntüsüni yaşarken, karşılaştığım süprizin inceliği... Üstadım sizi seviyorum. Arada, olsun, canınızı sıkıldığında hani diyorum, sevdiğiniz süprizleri yapmasanız da, yine de gelseniz, nefesinizi hissetsek... Bilmenin ne zor şey olduğunu bilirim, ne emekler verdiniz tahmin ediyorum; ve bonkörce paylaştınız... Allah razı olsun diyorum. Sağolun. Cumanız mübarek olsun. Saygılar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Bugün topiğin süpriz günü olmuş anlaşılan... ANIL da gelmiş, ne iyi etmiş de gelmiş. Bilen ve paylaşan dostları görmek güzel.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
mavilim üstad,,,,,,,,,, endeks analizi yapmış,,,,,,,,,,,
her gün bekleriz ,,,,,,,,,,,,,,
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Sevgili dostlar pardon slm vermeyi unuttum bir an,
Ortağım ve simurg hocam üstadım, tüm topik sakinlerine selam ve saygılar.
müslümanların cuması mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.
tüm senetleri satıp (bugün aldığım 2 si hariç)
tamamını 46.7-47.0 aralığındaki her kademeden
maliyet yaptığım GOLDTRF ye gömdüm hayırlısıyla
o ikisi olmuksa ve parsan olabilir mi
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
altın bu ara koptu kopacak
şuan 48250 has altın
onsta 1030 ğibi beklenti oluştu
buanın üzeri 1200 konuşuluyor
sanırım çin kaynaklı olabilir
zaten kimse altında almıyor işler kesat
mesut hocayla burda rysasın 084 beleş oldugunu yazmıştık
1250 hissden çıkmıştık sonra mavilim sagolsun
tekrar ğündeme aldı bendede var 2 seans 2000 ğörebilir belki
Yorum