20.11.2008 tarihinde 0.66 seviyesinden 31.12.2008 tarihinde ise 1.24 seviyesinden önerdiğim PRKTE tutmaya devam edilebilir, 1.40 seviyesini test ettikten sonra 1.21 seviyesinden tekrar alım fırsatı vermişti
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
tşk.ler sn YORUMCU,YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşarılar... Devamlı birileri takip etse faydası olacak ama devamlı takip eden yok anlaşılan...
Benim de sürekli yazmaya niyenitm yok zaten ;) Kaldıki izleyip izlememek siteyi takip edenlerin bileceği bir husus.
Topik okunmadığı için şahsımın kaybettiği bir şey yok ;) yazmak için harcadığım zamandan başka...
Ücret alarak da yazmıyorum, diyesim ragtiingin düşüklüğünden dolayı işime de son verilecek kaygısı taşımıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bugün 1. seans 2.66-2.70 aralığından TURCAS için alım düşünülebilineceğini yazmıştım. Burada da belirtmiş olayım. stop 2.64
2.68 seviyesinin tümüne verildiği için alımlarımızın bu kademelerine yazılan kısmının gelmiş olduğunu kabull ediyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Endeks %-3.20 seviyesine kadar gerilemiş olduBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
guneş sigorta 1.34 lerden alım için uygunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
koçhol 2.74-2.70 seviyelerinden alınabilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Slm Barabey,BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.68 Bir Miktar Turcas Alinmiştir.hadi Hayirlisi üstat .tşk
Turcas hayırlı olsun, prkte yi akşam tekrar bir analiz yapmam gerek, ebdişeye mahal yok, ne ki keşke alım yeri olarak belirttiğim 1.24 seviyesi civarında geçen gün 1.21 i test ettiği sırada alım düşünseydiniz veya buradan sorsaydınız
İyi akşamlarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Koçhol 2.74 seviyesinde 1.098.140 adet işlem gördü, alım yapmak isteyenler için alım gerçekleşmiş olmalı
Herkese iyi akşamlarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
İLGİNİZ İÇİN TŞK HOCAM.1.25 İLE MALİYET YAPILDI BİR MİKTAR PRKTE .MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm Barabey,
Turcas hayırlı olsun, prkte yi akşam tekrar bir analiz yapmam gerek, ebdişeye mahal yok, ne ki keşke alım yeri olarak belirttiğim 1.24 seviyesi civarında geçen gün 1.21 i test ettiği sırada alım düşünseydiniz veya buradan sorsaydınız
İyi akşamlar
TEKRAR ALIM İÇİN SORMUŞTUM.TŞK
Yorum
-
Yorum
-
Sanmayın ki ky.okumuyor.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguneş sigorta 1.34 lerden alım için uygun
Okuyor ve de faydalanıyoruz.
Emeklerinize duacıyız.
Ben sabah kağıt uçuyor diye 1.40 dan aldım.
Geri geldi ama bu güneşin bana kasti var hocam.
1.32 den aldığımı da 1.29 verdim.
Ama şimdi vermem
Mesut hocam hiç yanıldığınızı görmedim.
Sevgiler saygılar
Yorum
-
Tahtanın kimyası değişti
Sönmez Grubu hisselerinde yaşanan bu hareketlilik sırasında şirketlerin borsadaki tahtalarında da oldukça ilgi çekici değişiklikler yaşanıyordu.
Sönmez Filament tahtasında Sönmez'in açıklaması öncesinde 182 bin 479 adet hisseyle, yüzde 5.49'luk paya sahip olan bir aracı kurumun hesabındaki hisse toplamı açıklamaların arkasından gerçekleşen tavan üstüne tavan hareketleri sonrasında tamamen satılarak neredeyse tahtada azınlık hale dönüştü. Yani son yükselişlerin ardından Sönmez Grubu şirketlerinde tahtadaki hakim durum yapısı değişti.
Taraf gazetesi.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum