M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstat, makro veriler açısından gidişatı nasıl buluyorsunuz, önümüzdeki 1 yıllık dönemin eflasyonun, mal ve emtia fiyatlarının arttığı bir süreç olarak görebileceğimizi düşündüğümden maden ve mineral sektörünündeki hisselerle ilgileniyorum bir süredir.
    Alkim kimya bu açılardan ilgi alanınıza girmedi mi k25
    09/05/2009

Mavilim üstada hitaben yazdığım mesaj...
    Şu anda CNBC-E kanalında emtia fiyatlarındaki artışın temel sebeblerinin bulunduğu, balon yükselişler olmadığından dem vuruluyor...
    Şubat ayında aynı öngörüyü yaptığımı ve yazdığımı ve bu nedenlerle, öncelikle kozaa, prkte gibi hisselerde fiyat artışlarının görüleceğini öngördüm ve o hisseleri 2-3 ay vade ile alım düşünülebilir diye yazdığımı biliyorum...
    Mal ve emtia fiyatlarının artışını öngörmek demek... Borsalarda hisse senetlerinin artışını öngörmek demektir aynı zamanda; dahası krizin etkilerinin kaybolmaya yüz tuttuğunu belirtmektir korelasyon açısından....
    Yani.... Hisse senetlerinin artmasının arkaplanının balon olmadığını tespit edebilmektir diğer bir deyişle...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

bak işte hocam kafa karıştırıyorsun..generalim,mesut hocam bana yazmış o lafları,ihtilal önlemi olarak toplumu kendi yandaşlıgına çekmek niyetiyle..(buda size kıyagım olsun mesut hocam,açıklamada zorluktan kurtuluşun rahatlıgı)..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        MesutC bey ben anlayamadım. benim adım geçiyor orda... Ve ben teşekkürlerimi hiç bir zaman esirgemem... Neden öyle ithamlarda bulunuyorsunuz...
        sn general72,
        demek ki mesaj size değil... Bu kadar basiit...
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

09/05/2009

Mavilim üstada hitaben yazdığım mesaj...
          Şu anda CNBC-E kanalında emtia fiyatlarındaki artışın temel sebeblerinin bulunduğu, balon yğkselişler olmadığından dem vuruluyor...
          Şubat ayında aybı öngörüyü yaptığımı ve yazdığımı biliyorum...
          Mal ve emtia fiyatlarının artışını öngörmek demek... Borsalarda hisse senetlerinin artışını öngörmek demektir aynı zamanda; dahası krizin etkilerinin kaybolmaya yüz tuttuğunu belirtmektir korelasyon açısından....
          Yani.... Hisse senetlerinin artmasının arkaplanının balon olmadığını tespit edebilmektir diğer bir deyişle...
          muhterem mesutc;genel konjonktür açısından elbette haklısınız,amma velakin imkb borsamız sıg,derinliği yok.demem o ki derinliği olan borsalarda bu korelasyon elbette çalışacaktır,düşünülmesi gereken nokta bizim borsamızın aynı derinlige sahip olup olmadıgı yada güz yaprakları gibi büyük paranın önünde ve onun istegiyle savrulup savrulmayacagıdır..karşı görüş olarak dersenizki diger borsa hareketlerine bir süre sonra illaki uyacaktır,derinliği olmasa bile.bizede bu görüşe şapka çıkarmak düşer ancak o durum gerçekleşince..

şahsi fikrim borsaların dibi yakaladıgı ve yeniden balon oluşturmaya çalışacagıdır,başta abd olmak üzere para konusunda yapılan regülasyonların büyük ve agresif paraya ne kadar karşı koyup koyamayacagını hep beraber görecegimizi hep beraber izleyecegimizi ama gelecegin hala dogası geregi oldukça belirsiz oldugunu düşünmekteyim..

Yorum

• general72
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2009
            • 433

sn general72,
            demek ki mesaj size değil... Bu kadar basiit...

Bunu duyduğuma çok sevindim Sn. MesutC. Teşekkür konusunda oldukça hassasım. Üstüne yazılanları okuyunca şaşırdım... Acemisiyim Mesut bey, Yapabildiğim tek şey Teşekkür butonuna basmak.. Hem laf kalabalığı olsun da istemiyorum.. Umarım beni anlamışsınızdır...

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 23419

svg keten darbe girişiminde iken yakalanmış
              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                svg keten darbe girişiminde iken yakalanmış
                arkam saglam abi,yapacagım darbeyi

Yorum

• gica
                  Aktif
                  • 18 Mart 2009
                  • 250

bize güvenme keten, yarın rio ya çekip gideceğini kimse bilemez
                  "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                  futbolcu, hiçbir zaman
                  büyük futbolcu olamaz."
                  Gheorghe Hagi

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

seni ispanya sahillerine götürrecem gica..tankçı taburunun başı sensin..

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ben sizler için varım,siz olmadan yaşayamam,canlarım benim(bülent ablamız gibi oldu buda be,ama daha kestirmedim)..

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bunu duyduğuma çok sevindim Sn. MesutC. Teşekkür konusunda oldukça hassasım. Üstüne yazılanları okuyunca şaşırdım... Acemisiyim Mesut bey, Yapabildiğim tek şey Teşekkür butonuna basmak.. Hem laf kalabalığı olsun da istemiyorum.. Umarım beni anlamışsınızdır...
                        Sn General72,
                        Ne kadar bildiğini bilen kişilerle hiç sorunum olmaz ki benim... Hele bildiğini samimi bir şekilde paylaşanlarla... İçi dışı bir olanlarla...
                        Bilakis takdir ederim...
                        Sorunum; bilgi iişleyecek kapasitesinin olmadığını bildği halde, sağda solda her sitede topik açıp, bir sitede gerçek adını Ayhan, bir sitede Kayhan, bir başkasında Kerim, bir diğerinde Abdulkerim diyen; her sitede farklı nickler alıp, çalıntı grafikl ve bilgileri kendisine mal eden; ama... yılların emeğini karşılıksız paylaşan kişilere bir tşk etmeyi bile düşünemeyen ve küçük yatırımcının zihnini bulandıranlara benim sözüm...

Yorum

• emeklica
                          Devekuşu Avcısı
                          • 30 Ağustos 2008
                          • 696

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hmmm.yahu benim adım niye gözükmüyor.topikte ayrıma son..ihtilal yapacayum..

benim adımda gözükmüyor.....darbede yanındayım.....
                          sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• yusuf79
                            Tecrübeli
                            • 25 Mart 2009
                            • 517

BASKANLIGI ...***KOZAA*** KOZA ANADOLU METAL MADENCILIK ISLETMELERI A.S.'NIN BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN
                            SERI:VIII, NO:54 SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN
                            TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 17. MADDESINE
                            ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 21 VE 22. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN
                            GONDERDIGI 25.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR. ILGI:
                            IMKB/4/GDD-133/99/336/05632 SAYI 25.05.2009 TARIHLI BILGI ISTEME YAZINIZ.
                            KONU:OLAGANDISI FIYAT MIKTAR HAREKETLERI ILGI YAZINIZ GEREGI SIRKETIMIZIN HISSE
                            SENETLERI UZERINDE GERCEKLE- SEN OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERINE
                            ILISKIN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO:54 SAYILI OZEL DURUMLARIN
                            KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGI'NIN OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI
                            BASLIKLI 17. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG 'IN 21 VE 22. MADDELERINE GORE,
                            HENUZ KAMUYA ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUMUMUZUN OLMADIGINI BILGILERINIZE ARZ
                            EDERIZ. ***KOZAA***

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Gica sınavın nasıl geçti dostum; başarısız oldum deme sakın, böyle bir hakkın yok, başarısızları atacağız topikten

Yorum

• yusuf79
                                Tecrübeli
                                • 25 Mart 2009
                                • 517

***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI
                                KURULU'NUN SERI:VIII, NO:54 SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN
                                TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 17. MADDESINE
                                ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 21 VE 22. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN
                                GONDERDIGI 25.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR. KONU: OLAGANDISI
                                FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI. IMKB'NIN 25.05.2009 TARIH VE 133/99-334 SAYILI
                                YAZISI ILE SIRKETIMIZDEN ISTENEN ACIKLAMADIR. SIRKETIMIZIN KAMUYA ACIKLANMAMIS
                                HERHANGI BIR OZEL DURUMU BULUNMAMAKTADIR. ***BJKAS***

Yorum

Working...
                                X

Debug Information