M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 23438

Fitch Ratings, Petkim'in kredi notu görünümünü 'durağan'dan 'negatif'e indirdi.

Fitch, Şirket'in yabancı ve yerel para cinsinden
    uzun vadeli notlarını BB-, Ulusal Uzun vadeli notunu ise AA-(tur) olarak teyit etti.Fitch, görünümün düşürülmesinin Petkim'in 2010-2012 dönemi kar
    marjının 2005-2007 dönemindeki performansı yakalayamayacağı beklentilerini yansıttığını belirtti
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 23438

FED eski başkanı Alan Greenspan,

finansal krizin henüz sona ermediğini ve borçlanma maliyetlerin düşmesi gerektiğini belirtirken,
      ABD bankalarının hala büyük miktarlarda sermaye artırması gerektiğini söyledi. Greenspan, Washington'da yaptığı konuşmada, "ABD ticari bankacılık sisteminde hala çok büyük miktarda fonlanmamış sermaye gereksinimi var, bu ihtiyaç karşılanmalı" diye konuştu

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 23438

Kaynak: Zaman
        Türkiye ile Uluslararası Para Fonu (IMF) arasındaki görüşmeler şimdi de yeni kabineye takıldı. Geçen ay Londra'da düzenlenen G-20 zirvesinde ilkesel mutabakat sağlanmasına rağmen, görüşmeler yılan hikâyesine döndü. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'a 'hayırlı olsun' dileğinde bulunan IMF heyetinin 'Türkiye'ye gelelim' teklifi karşılık bulmadı

Edinilen bilgilere göre bu ay başında koltuğu devralan Babacan'a Fon heyeti "G-20 toplantısında Mehmet Şimşek ile ilkesel mutabakata varılmıştı. Bu çerçevede Türkiye'ye gelip görüşmelere başlayalım." önerisinde bulundu. Babacan'ın cevabı ise "Görevi henüz yeni devraldık, biraz daha durum değerlendirmesi yapmamız gerekiyor." oldu

Türkiye'nin görüşmeleri beklemeye alması kamu harcamalarındaki tasarrufun hangi kalemlerden yapılacağına kilitlenmiş durumda. Hükümet IMF'nin "15 milyar TL'lik kemer sıkılması gerekiyor." teklifi doğrultusunda hangi kalemler üzerinde tasarrufa gideceğini henüz netleştirmedi.

Hazine Müsteşarlığı, Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) ve Maliye Bakanlığı kamuya mal ve hizmet alımlarının durdurulması, sermaye giderlerinin azaltılması, ilaç giderlerinin düşürülmesi ve kamu yatırımlarının kısılması üzerinde duruluyor.

Bütçe gelirlerinin artırılması için de lüks tüketime yönelik vergi artışı düşünülüyor. Katılım Öncesi Ekonomik Program'a göre Türkiye ekonomisi bu yıl yüzde 3,6 daralacağı için bütçe açığını düşürmek amacıyla hükümetin 10 milyar TL'lik tasarrufa gitmesi şart. IMF ise ekonomideki daralmanın 2009 yılı için yüzde 5,1 olacağı öngörüsü taşıdığı kamunun 15 milyar liralık kemer sıkması konusunda ısrarlı. Fon, aksi takdirde bütçe açığının hedeflenenin üzerinde çıkacağını ifade ediyor. Hazine yönetiminin ise ilk etapta yaklaşık 10 milyar TL'lik tasarruf için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna etmesi gerekiyor

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 23438

ANKARA TABİP ODASI ÜYESİ HEKİMLERİN DİKKATİNE:
          TÜRKİYE 19 TEMMUZ 2009DA TAMAMEN TÜTÜNSÜZ ÜLKE OLACAK !

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 23438

nöbetçi bohçacı geldiii hanımmmm

ama

YİNE KENDİ SÖYLEDİ KENDİ DİNLEDİ :ka24:

svg mesutc iyi ki var dı

umarım her zaman var olursunuz mesut bey

esen kalın dostlar

Yorum

• dibikara
              Katılımcı
              • 16 Nisan 2009
              • 106

yarın gitmesi muhtemel hisseleri tahmin ediyorduk yarın için link ve celha diyorum. NUr yazmıştı netaşı çay çorba içtim sayaesinde tşk ediyorum buarada

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                yarın gitmesi muhtemel hisseleri tahmin ediyorduk yarın için link ve celha diyorum. NUr yazmıştı netaşı çay çorba içtim sayaesinde tşk ediyorum buarada
                Haklısınız, karpuz kesme seanslarına devamsızlık had safhada olunca bırakmıştık tahmin yarışmasını da...
                Bence de yararlı oluyordu sanırım.
                Bugün tekrar deneyelim katılım olursa devam ettirelim bakalım.

1.Sizce yarın en hareketli olması muhtemel hisse hangileri olabilir (En fazla üç hisse)
                2. En çok prim yapma olasılığı olan maksimum üç hisse hangileri olabilir

Tahmin yarışmasının hedayesi 1 büyük hışır karpuz olup, kargo ile adresinize ulaştırılacaktır.
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• marko
                  Yasaklı
                  • 05 Nisan 2009
                  • 581

olmuksa, çelha ve gentaş

Yorum

• sazanolma
                    Katılımcı
                    • 27 Mayıs 2008
                    • 64

Bence Etyat,Olmksa,İpmat hade hayırlısı

Yorum

• yusuf79
                      Tecrübeli
                      • 25 Mart 2009
                      • 517

biryas,embyo,afmas finally bjkas..

ama ben bunları alamam,çünküyazık ki deli miyim ne cylan almışım parama,0.68 alıp 0.77 satmıştım..yine aldım..hatta cylanı geçen hafta söyleyecektim ama hisse beğenmeye çekiniyorum..

Yorum

• tredas
                        Tecrübeli
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 716

sırasına göre
                        beşiktaş,reysaş ve koza
                        Biz trakyalıyız...
                        Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                        arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          olmuksa, çelha ve gentaş
                          Yahu marko paşam nedir sendeki bu olmks tutkusu Temel veriler açısından pek ucuz da sayılmaz hani... Speklerle haşır neşir olmuşluğunuz varsa, veya olmks da başka beklentiler mevcutsa ve satın alınmadığını düşünüyorsanız o değerlendirme farklı elbette

OLMKS nın yarın çok hareketli olacağı izlenimi edinemedim. 4.10-4.26 kademeleri arasında hareket edeceği kanaatindeyim. 4.26 geçilşrse haberimiz olsun, köfteyi yanlız götürmeyin
                          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

CELHA; iki aydır çelitli topiklerde okuyor, yakın dostlarımdan hareketlenecek inceler misiniz mesajları alıyorum ama... Ben ne zaman incelesem olumsuz yanıt verip bu hissenin defterini kapatıyorum
                            Mayıs ayı içindeki primi % - 1.34
                            Hafta içinde primi % 5
                            Yıllık bazda % 4.26
                            Yeniden inceliyelim...
                            Hissede bu kez ikna oldum
                            Yarın hışır kelek ödülünü kazandırmaya aday olabilir
                            2.97 ve 3.06 seviyeleri önemli geçilirken zorlanacağı seviyeler. 3.28-3.30 hedefi...

Yorum

• EDY
                              Yasaklı
                              • 15 Aralık 2008
                              • 1381

Bjkas Rysas Deva

Gecen haftaki karpuzu kargocular karga tulumba etmislerdi...

Ses etmedik...

Bu defa hakikimi isterim abi...

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bjkas Rysas Deva

Gecen haftaki karpuzu kargocular karga tulumba etmislerdi...

Ses etmedik...

Bu defa hakikimi isterim abi...
                                Yahu bana kargocular alıcı evde bulunamadı seçeneğini işareretleyip kargoyu geri teslim ettiler; üstelik bi dolu hışır kelek parası bile aldılar; paketi açtığımızda hışır olan kelek, hım hışır olmuştu bizim mor koyuna verduk

Yorum

Working...
                                X

Debug Information