melihmirac Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evetBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
MESUTC Yazdı:
"2 haftalık süre içinde kv AYGAZ düşünülebiilir, haftalık periyotta 2.43 hedefi"
demişsiniz 2,56 kapattı
MESUTC Yazdı:
PETUN 2 aylık vadede % 50 prim potansiyeli taşır diye düşünüyorum, seansları izliyemeyen, ov düşüneyim diyene kazandırma potansiyeli taşıyor, bakalım kazandıracak mı...
MESUTC Yazdı:
petun da 2.70-2.74 kademelerinden çay çorba içilme olasılığı var
demişsiniz
2,8' i gördü bugün 2,74 kapattı.
Hocam emekleriniz için teşekkür ederim. Saygılar...
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO sözün yolu uzun
tşk.ler anımsattığınız için
Her dk.ekran izlemeyenler
çalışan kişiler için çok iyi olabilir.
İki ay demişin hocam
alan kişi ben olsam ramazana kadar tutardım.
Nişanlandım ama evleneceğimi sanmam
Yorum
-
teşekkür ederim izleyelim düşünelim hür irademizle karar verelimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpkart 1.67 seviyesinden çıtırdayabilir, 3 kademe altına stop koşuluyla..
Bu lezzetinden çatlamış hocam.
ya şimdi?
Yorum
-
nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer dk.ekran izlemeyenler
çalışan kişiler için çok iyi olabilir.
İki ay demişin hocam
alan kişi ben olsam ramazana kadar tutardım.
Nişanlandım ama evleneceğimi sanmam

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpkart muhtemelen tavan yapacak 2000 ğörebilir
Size de sonsuz tşk.ler.:081:
Ya şimdi diye size de sormuş olsam
fikir jimlastiği babında
Bir hisseyi ne kadar çok hocamız önerire o denli değerli oluyor.
Sizin önerileriniz de BALLI BÖREK
maşallah.
Hakkınız ödenmez.
svg.syg.
Yorum
-
bence mesajları admin tarafindan silinmeli topic kirliliği yapiyornur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlafranga
siz adresi karıştırdınız galiba
Yorum
-
dikkate almayın, muhatap olmayın, igereği yapılacaktır, gerek yasal yollardan gerekse topik temizliği açısındanmelihmirac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence mesajları admin tarafindan silinmeli topic kirliliği yapiyor
DENSİZLE DENGESİZ OLUNMAZ...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum
-
karıştırmadı... Doğru adreste...Amacı doğrultusunda adresi de doğru amacına uygun da davranıyor...nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlafranga
siz adresi karıştırdınız galiba
Geçen günlerde de farklı rumuzla aynı densizliği yapmıştı...
Gereği site yönetimince yapılacaktır Kuşkunuz olmasın...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
afiyet olsunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum

Yorum