M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Önce kıl tüy sorusu olan varsa sorusunu alalım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sayın mesut hocan kanımcaMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTahmin yarışması yapalım ne dersiniz; sizce yarınki 2 seansta en hareketli ve prim potansiyeli en fazla hisse hangisi olur? En iyi tahmini yapana, yaptığımız kazançtan kargo kanalı ile çam sakızı bir hediye göndeririz
öğleden sonrsı tahminim TKSYO.TEKST.ISBTR
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
Kabul.... kil tüy sorusu.... Geliyooooo...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnce kıl tüy sorusu olan varsa sorusunu alalım
Hocam ben dün babaya gubrf al demistim... ilk seans tavan fiyattan... Ama almadi...
Simdi soru su... Ben babayi ne yapayim.. Kirk katirmi kirk satirmi?
Yorum
-
2 haftalık süre içinde kv AYGAZ düşünülebiilir, haftalık periyotta 2.43 hedefiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kimisi çağ atlıyor, kimisi deveyi hendekten atlatıyor, sizin tercihiniz ip atlamaksa kim ne diyebülüüüvmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripmi atlıyacagız..
Yorum
-
Die Vaeter haben immer recht.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKabul.... kil tüy sorusu.... Geliyooooo...
Hocam ben dün babaya gubrf al demistim... ilk seans tavan fiyattan... Ama almadi...
Simdi soru su... Ben babayi ne yapayim.. Kirk katirmi kirk satirmi?
Dünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
Yorum
-
Yorum
-
Yorumum aynen geçerli...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBJKAS 5.44-5.10 arasında hareket edecek görünümünde 5.44 direnci 5.10 desteği bir sonraki desteği 4.74 seviyesi görünürken, 5.44 direncini kırması durumunda 6.,00-6.10 seviyeleri direnci durumuna gelecektir.
Yarın 5.40 seviyesi direnci durumunda görünmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ekşın = el heyecano = el adrenalineMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksın ??
Limon tadında gibi bir şey mi bu
o da eşittir mutluluk
Yorum
Yorum