ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kambersiz düğün olur mu bre; tamam hisse piyasasından çekilip çekilmemek hususunda bir şey diyemem ama, yahu sen gidince biz kime takılırız :040:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
-
Burası macera yeri değildir. İşlerinize ve yazılarınıza devam ediniz. İşi olmayanlar gider.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bu işlere bir süre ara verecegim,sizler için kazançlı olmasını dilerim..
agaçlar çiçek açmış,tarlaları gelincik basmış,bahar gelmiş,yeni arkadaşlar edinip iyi,tatminkar,güzel ilişkileri mayalamanızı temenni ederim.güzel olur..
kaptanın seyir defterine ek:skati kapıları yaglama artık,bırak açık kalsın,çıkıp gideceklerin ayakkabısındaki çakıl olmamak gerek.açık kalsınki zorluk çekmeden çıkabilip yeni maceralara yelken açabilsinler..
hoşçakalın..
.............................EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
-
hocam ne desek az gelir,mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent marşalı yolcu ediyorum
çok teşekkür ederim...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Doğup büyüdüğüm topraklarda misafir eli boş gelmezdi üstat; gelmişken bir potin bırakıp gitseydiniz; biz terliğe galdıkmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrastgele ..
sizin oraya dadandık
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
İMKB–100 endeksi ilk yarıyı 885 puan ve %2,75 değer artışıyla 33,088 puan seviyesinden tamamladı. Güne düşüş eğiliminde başlayan endekste alımların ağırlık kazanmasıyla yükseliş kaydedildi. En düşük 32,099 puanı gören endeks alımların hız kazanmasıyla en yüksek 33,194 puanı test etti. Endeks ilk yarıyı 33,088 seviyesinden kapatırken, gerçekleşen işlem hacmi 1,3 milyar TL oldu.Güne temkinli bir seyirle başlayan endeks, yurtdışı piyasalardaki satışların sınırlı kalmasıyla yönünü yukarı çevirdi. Bu hafta ABD’de perakende satış ve sanayi üretim verileri takip edilecek. Teknik olarak destekler 29,500, 30,100, 30,900, 31,500, 31,800, 32,500 ve 33,000, dirençler ise 33,500, 33,800, 34,400, 35,000, 35,400, 35,750 ve 36,100 olarak izlenebilir. 33,000 seviyesinin aşağı yönlü kırılması durumunda, endeks 32,500 destek seviyesi altına geri çekilebilir. Yukarı yönlü hareketlerde endeks 33,500–33,800 bandında seyredebilir.
Dolar 1,5620–1,5630 bandında seyrediyor. Uluslararası piyasada euro/dolar paritesi 1,3648 sent seviyesinde. Dolar/yen ise 97,58 seviyesinde seyrediyor. Merkez Bankası’nın 14 Mayıs’ta gerçekleştireceği PPK toplantısında 50 baz puanlık indirime gitmesi bekleniyor. İMKB Tahvil ve Bono Piyasası’nda yeni gösterge 2 Şubat 2011 vadeli tahvilin bugüne valörlü işlemlerde bileşik faizi %11,98 seviyesinden işlem görüyor.
İş Yatırım
Yorum
-
terliklerin birliği engelenemezMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoğup büyüdüğüm topraklarda misafir eli boş gelmezdi üstat; gelmişken bir potin bırakıp gitseydiniz; biz terliğe galdık
sizin oraya dadandık 

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
HZNDR hareketlenebilir trade fırsatı verebilir kv prim yapabilir 1.90-1.91 kademelerinde işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterterliklerin birliği engelenemez

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
TIRE 2.46-2.47 kademelerinden alımlarda çay çorba içirebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRYSAS 1.23-1.25 kademelerinden çay çorba amaçlı prim potansiyeli taşıyor sanıyorum bilmem okuyanlar ne düşünür
salak gibi gittim şeker piliç aldım
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
bişey olmaz az kar edince satar kurtulursun varlığı seni rahatsız ediyorsatredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersalak gibi gittim şeker piliç aldım
Yorum
Yorum