M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu işlere bir süre ara verecegim,sizler için kazançlı olmasını dilerim..

agaçlar çiçek açmış,tarlaları gelincik basmış,bahar gelmiş,yeni arkadaşlar edinip iyi,tatminkar,güzel ilişkileri mayalamanızı temenni ederim.güzel olur..

kaptanın seyir defterine ek:skati kapıları yaglama artık,bırak açık kalsın,çıkıp gideceklerin ayakkabısındaki çakıl olmamak gerek.açık kalsınki zorluk çekmeden çıkabilip yeni maceralara yelken açabilsinler..

hoşçakalın..
    Kambersiz düğün olur mu bre; tamam hisse piyasasından çekilip çekilmemek hususunda bir şey diyemem ama, yahu sen gidince biz kime takılırız :040:
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

levent marşalı yolcu ediyorum

Yorum

• mavilim
        Kadrolu
        • 15 Şubat 2009
        • 5026

rastgele ..

Yorum

• mecaz
          Tecrübeli
          • 02 Şubat 2009
          • 438

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          arkadaşlar bu işlere bir süre ara verecegim,sizler için kazançlı olmasını dilerim..

agaçlar çiçek açmış,tarlaları gelincik basmış,bahar gelmiş,yeni arkadaşlar edinip iyi,tatminkar,güzel ilişkileri mayalamanızı temenni ederim.güzel olur..

kaptanın seyir defterine ek:skati kapıları yaglama artık,bırak açık kalsın,çıkıp gideceklerin ayakkabısındaki çakıl olmamak gerek.açık kalsınki zorluk çekmeden çıkabilip yeni maceralara yelken açabilsinler..

hoşçakalın..
          Burası macera yeri değildir. İşlerinize ve yazılarınıza devam ediniz. İşi olmayanlar gider.

.............................
          EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........

Yorum

• levent martı
            Kıdemli
            • 06 Eylül 2008
            • 4782

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            levent marşalı yolcu ediyorum
            hocam ne desek az gelir,
            çok teşekkür ederim...
            “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              rastgele ..
              Doğup büyüdüğüm topraklarda misafir eli boş gelmezdi üstat; gelmişken bir potin bırakıp gitseydiniz; biz terliğe galdık sizin oraya dadandık
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• gica
                Aktif
                • 18 Mart 2009
                • 250

hem valla hem billa ketensiz keyfi olmaz :(
                "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                futbolcu, hiçbir zaman
                büyük futbolcu olamaz."
                Gheorghe Hagi

Yorum

• kaplumbaga83
                  Yasaklı
                  • 18 Mart 2009
                  • 263

İMKB–100 endeksi ilk yarıyı 885 puan ve %2,75 değer artışıyla 33,088 puan seviyesinden tamamladı. Güne düşüş eğiliminde başlayan endekste alımların ağırlık kazanmasıyla yükseliş kaydedildi. En düşük 32,099 puanı gören endeks alımların hız kazanmasıyla en yüksek 33,194 puanı test etti. Endeks ilk yarıyı 33,088 seviyesinden kapatırken, gerçekleşen işlem hacmi 1,3 milyar TL oldu.Güne temkinli bir seyirle başlayan endeks, yurtdışı piyasalardaki satışların sınırlı kalmasıyla yönünü yukarı çevirdi. Bu hafta ABD’de perakende satış ve sanayi üretim verileri takip edilecek. Teknik olarak destekler 29,500, 30,100, 30,900, 31,500, 31,800, 32,500 ve 33,000, dirençler ise 33,500, 33,800, 34,400, 35,000, 35,400, 35,750 ve 36,100 olarak izlenebilir. 33,000 seviyesinin aşağı yönlü kırılması durumunda, endeks 32,500 destek seviyesi altına geri çekilebilir. Yukarı yönlü hareketlerde endeks 33,500–33,800 bandında seyredebilir.
                  Dolar 1,5620–1,5630 bandında seyrediyor. Uluslararası piyasada euro/dolar paritesi 1,3648 sent seviyesinde. Dolar/yen ise 97,58 seviyesinde seyrediyor. Merkez Bankası’nın 14 Mayıs’ta gerçekleştireceği PPK toplantısında 50 baz puanlık indirime gitmesi bekleniyor. İMKB Tahvil ve Bono Piyasası’nda yeni gösterge 2 Şubat 2011 vadeli tahvilin bugüne valörlü işlemlerde bileşik faizi %11,98 seviyesinden işlem görüyor.

İş Yatırım

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 23448

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Doğup büyüdüğüm topraklarda misafir eli boş gelmezdi üstat; gelmişken bir potin bırakıp gitseydiniz; biz terliğe galdık sizin oraya dadandık
                    terliklerin birliği engelenemez
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

HZNDR hareketlenebilir trade fırsatı verebilir kv prim yapabilir 1.90-1.91 kademelerinde işlem görmekte

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        terliklerin birliği engelenemez

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

TIRE 2.46-2.47 kademelerinden alımlarda çay çorba içirebilir

Yorum

• tredas
                            Tecrübeli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 716

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            RYSAS 1.23-1.25 kademelerinden çay çorba amaçlı prim potansiyeli taşıyor sanıyorum bilmem okuyanlar ne düşünür

salak gibi gittim şeker piliç aldım
                            Biz trakyalıyız...
                            Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                            arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• yusuf79
                              Tecrübeli
                              • 25 Mart 2009
                              • 517

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              salak gibi gittim şeker piliç aldım
                              bişey olmaz az kar edince satar kurtulursun varlığı seni rahatsız ediyorsa

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

ve rysas)
                                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information