M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mümkün değil hocam ah ah.
    ses kayıt cihazına zili bağlayıın, zil çalınca önceden kayıt ettiğiniz EVDE YOKUMMMM mesajı devreye girsin
    Böylece sıkılganlık durumlarına da feyk atmış olursunuz
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
      Tecrübeli
      • 03 Mayıs 2008
      • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Teknik analiz dediğimiz bu zaten... Sadece sizin gözlemledikleriniz, sayısal ifadeler ve formüllerle çizgilere dönüştürülüyor...
      Gözlem gücünüz müthiş, sosyolojik araştırmalar, sosyal psikoloji alanındaki araştırma yapanları size yönlendirmeli...
      Bu tarz gözlemlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Tşk.ler

Sadece izleyin
      0.94........üz.1.03
      1.17 üzeri
      1.27.........
      1.47.......
      1.57.........full..............2.37 garanti

şimdilik bu kadar.
      Bu mevzular çok uzun hocam.

kafalar karışmasın.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

İHEVA hedefine varma konusunda hızlanmıştı, fakat sert satışlarda piyasaya ayak uydurup sert düştü. 0.79-074 destekleri 0.87 ve 0.97 dirençleri durumunda 0.73 kesin stop olarak düşünülebilir, yukarı tepkilerde stopülos çalıştırmak akılcı görünüyor
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

nassı yani..düşüşte inadına iheva aldım satarken herkeş..bide albaraka aldım ama bundan emin degilim..
          her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

vikingi niyeyse almadım..

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sadece izleyin
              0.94........üz.1.03
              1.17 üzeri
              1.27.........
              1.47.......
              1.57.........full..............2.37 garanti

şimdilik bu kadar.
              Bu mevzular çok uzun hocam.

kafalar karışmasın.
              hangi hisse bu çıkaramadım

Kafamız karışmaz, karışırsa... En fazla okumaktan imtina ederiz
              Benim için yararlı oluyor paylaşımınız... En azından farklı düşünme biçimlerini tanımış oluyorum ki ilgimi çeken konulardandır.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                nassı yani..düşüşte inadına iheva aldım satarken herkeş..bide albaraka aldım ama bundan emin degilim..
                şaka mı, ciddi mi..

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

emeklica yaşdaşımında belirttigi gibi spor kagıtları endeks ters,nurda çözmüş zaten bunu uzun süredir bu konuda hem hisse hem adam izliyordum.sporlarada takibat yapmayı düşünüyorum..

Yorum

• nur
                    Tecrübeli
                    • 03 Mayıs 2008
                    • 620

İHEVA hedefine varma konusunda hızlanmıştı, fakat sert satışlarda piyasaya ayak uydurup sert düştü. 0.79-074 destekleri 0.87 ve 0.97 dirençleri durumunda 0.73 kesin stop olarak düşünülebilir, yukarı tepkilerde stopülos çalıştırmak akılcı görünüyor

bugün aldım 94 ten
                    tamamdır dedim ama taban oldu.
                    ağ.ort.93
                    tavan 1.03 ilginç olacak yarın
                    taban ve sonra tavan olabilirmi?

marja bak hocam.

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

şaka mı, ciddi mi..
                      ciddi.85 ten iheva aldım..91 civarı gözlemeye başladım ve dalış yaptım 85 ten..
                      niçün şaşırdınız..

Yorum

• nur
                        Tecrübeli
                        • 03 Mayıs 2008
                        • 620

Ben de bjk aldım.
                        ama 3.80 den
                        3.dür 3.84 geçemiyor
                        Yarın ne olur acaba?

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

bjk dan emin degilim,senedin hareketini izlemek gerek,çıkartmaya niyetleri olursa belli ediliyor,ama çok yükseldi o şimdiye kadar..gassaraya ve fenerdeki iştaha bakmak gerek..

Yorum

• nur
                            Tecrübeli
                            • 03 Mayıs 2008
                            • 620

hangi hisse bu çıkaramadım

Kafamız karışmaz, karışırsa... En fazla okumaktan imtina ederiz
                            Benim için yararlı oluyor paylaşımınız... En azından farklı düşünme biçimlerini tanımış oluyorum ki ilgimi çeken konulardandır.

Tüm hisseler için alım stratejim.
                            İşlem hacmi dikkate alınarak.

Genelde dirençler bunlara yakın oluyor.
                            Son olarak
                            Alkatel 1.44 direnç dediler
                            işlem hacmi artarken aldım...1.47 kırdı...ve
                            ertesi gün akşamdan 1.57 yazdım gitmişti.
                            Böyle kendime ait bazı fikirlerim var.

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

ciddi.85 ten iheva aldım..91 civarı gözlemeye başladım ve dalış yaptım 85 ten..
                              niçün şaşırdınız..
                              strateji yanlış bence... Herkes kendi doğruları ile yaşar elbet... Ama artık dikkat ettiniz mi bilmem, ünlü uzmanlar, yazarlar bile analizlerinde 'mecut şartlar altında' notunu ekliyor mutlaka...
                              Şartlar bugün son 1 saatte değişti, daha da değişmiş olabilir... Neden bu denli sert düştüğünün yanıtını tam verebiliyor ve sadece kar realizasyonu plarak değerlendiriyor ve değerlendirmenizin doğru olma olasılığına yüksek yüzde veriyorsanız sorun yok demektir.. Ben bilmiyorum örneğin nedenini hala... haberleri kolaçan edemedim henüz...
                              geçen gün mavilim üstat güzel bir örnek vermişti, benim stratejisini anlamak açısından sorduğum soruya... Gece etrafı görmeden riske gireceğime, 2 kademe yukarıdan ama gündüz etrafı gördükten sonra alırım mealinde yazmıştı, genel geçer bir doğrudur aslında borsa oyuncuları arasında

Yorum

• nur
                                Tecrübeli
                                • 03 Mayıs 2008
                                • 620

bjk dan emin degilim,senedin hareketini izlemek gerek,çıkartmaya niyetleri olursa belli ediliyor,ama çok yükseldi o şimdiye kadar..gassaraya ve fenerdeki iştaha bakmak gerek..
                                Haklısın

Ama en azından işlem hacmi yukarı giderken Bjk.nın çok yükekti.
                                4.500 ü geçmişti.(beni avladılar)
                                Düşüşte işlem daha az...........
                                açıkçı varsa kağıtlarda ozaman cümbüş olur.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information