M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 22528

EKİNCİLER YATIRIM GÜNLÜK BÜLTEN

BAC IN TEK ÇARESI: KAMULASTIRMA...

Su an BAC gemisinde büyük bir panik yasaniyor : BAC in yöntetimi , çok acele BANK OF CHINA daki payini satmaya çalisirken (acele taze para bulmak için), hükümet "dikkat et" demeye basladi : eger cok acele 40 Milyar para bulamazan, direkt ellimize düsersin..dedi.... Yani BAC bu 2 ay içinde deligini kapatamazsa, ellindeki TARP parasini hisse senet çevirmeye mecbur olacaktir, buda resmen kamulastirma demek olacak... buda WALL STREET in en büyük kabusu ...

Ayni endise , tabiki CITI de var... (zaten hükümet 36% payini 50% cikartmasi bekleniyor)...
    Önemli olan , bu bankalar para almak almamak degil, önümüz aylarda "gerçek " bir kar yazmak...
    Bu da çok zor gözükiyor...çünkü libor piyasasi 1% altinda olduguna ragmen , ABD ekonomisinde bir canlanma yok ..(yani bankalar aralarinda hala para dönmiyor)...
    BEN AMCA : 1 MISTER GOLDIE : 1..
    Dün Ben amcamiz , yine 2008 de gibi, merak etmeyin her sey kötü ama
    2009 ikinci yarida toparlanma olacak (bir sey kalmiyanca, laf kaliyor
    ...).... Ve tabiki Mr BEN in tek amaci parite yi vurmak oldu : tam
    1.3450 kirdik derken (ALTIN da 915 leri), Ben amcamiz çikti ve "toz
    pembe mesajiyla" beraber dolarin düsüsünü engellemis oldu.... Böylece
    parite 1.3450 den 1.3250 lere ve ALTIN 915 lerden 899 lara kadar
    geriledi... Yani Mr BEN MR GOLDIE ye dün bir gol atti diyebiliriz...
    Maç in skoru 1-1 oldu...Maalesef Mr Ben ayni konusmayi 3 Haziran 2008 de
    yapmisti ve sonradan ne oldugunu gördük.... Ayni kelemeler ayni çümleler....
    Nasil box office de fliminiz islemiyor ve yeni bir flim ithiyaciniz
    var, ama yeni fikir üretemiyorsunuz ve ekranlara ayni flimi
    getiriyorsunuz , adinida PART 2 koyuorsunuz.... Iste Mr BEN yeni bir
    fikir üretemiyor diye, çekmesinden eski konusmalarini alip tekrar
    piyasaya sürdürüyor... BRAVO Mr BEN .....Süpersiniz !!!
    Fakat bu sabah Mr GOLDIE ve parite tekrar saga döndünler (yani avluyu
    henüz atmadilar) : ALTIN tekrar 905 lere ve parite tekrar 1.33 üzerine
    atti kendisini..... Ne yazikki Mr BEN için , FED in takiminda pek iyi
    oyniyaman bir oyuncu (TIMOTHY) sayesinde , Mr GOLDIE den ikinci gol
    geliyor gibi (yani TIMOTHY kendigi takima karsi gol ataçak gibi
    gözükiyor): dün belirtigim gibi, BAC in "yalanlama operasyonu " (yok
    bana taze para yok diye) resmen bir yalan iydi ve bügün gerçekler ortaya
    çikti ..Ne yazikki BAC a 10 , 34 degil, resmen 50-70 milyar dolar
    gerekebilir ortaya çikabilir ilerde..... Öte yandan , bu test komedi den
    baska bir sey degil : hükümet sadece bankalara deliginizi kapatmak için
    , önlem almaniz gerekiyor diyecek.... O kadar....Su an BAC -12%....
    Bügün ise , kapanistan sonra... CISCO bilanco su ile beraber, ABD de
    birinci çeyrek sezonu bitmek üzere...
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• emeklica
      Devekuşu Avcısı
      • 30 Ağustos 2008
      • 696

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hayret, anadolu sigorta gibi sağlam dingilli, ağır magırusa bile temkinliydiniz; gaza basan araca binmeye niyetlenmişsiniz
      2 tur attımda üçüncüsü elimi yakarmı diye sormuştum........
      sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• kızılşahin
        Seyirci Üye
        • 08 Temmuz 2007
        • 33

sn yağmur ışık tutan bilgiler için teşekkürler

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          2 tur attımda üçüncüsü elimi yakarmı diye sormuştum........
          golds 1.09-1.12 kademeleri arasında sıkışır, 1.11 seviyesinde o günkü piyasa koşulları endeks verileri dikkate alınarak tekrar bir karar vermek gerek; bu açıdan bakılırsa, dar alanda kısa paslasmalar bölgesinde diye düşünüyorum şimdilik

elinizi bu sınırlar dışında yakabülüüü, cısss olabülüüü
          marko gibi cıss olan kafanızı kuma gömdürebülüüü
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

GOLDS; sanki iheva ile kanka... Birbirlerini ayartıyorlar, elebaşını bulmak gerek tembellik mikrobunu hangisi yayıyor bulmalı
            Eğer elebaşı golds ise, 0.91 i geçmeli o zaman güne ancak mrb diyecek..
            24.04.2009
            11 gün önce böyle yazmışız...
            Golds 0.91 sonrası ihevayı yolda bıraktı...
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yusuf79
              Tecrübeli
              • 25 Mart 2009
              • 517

Biraz sorunlarla boğuşuyoruz bu aralar, mavilim üstat da ii potin çıkarıyor maşallah , potin sevin potin buldunuz daha ne ararsınız; terlik bulamadığınız günler yakın olabilir tadını çıkarın
              ortağım da yoğun herhalde ki, sık gelemiyor bu ara
              tabii kolay değil ben senet alıp satarken çıldırıyorum bir de perde arkası bu işin..grafkler..üyelerin soruları..O yüzden seans saatlerinde sadece izliyorum bu aralar fazla mesaj atmıyorum.sevgiyle kalın..

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

saat 00.10 a kadar verileri kaydedip geliyorum, takipteki veya bu topikte yapılan istişare sonunda alım satım kararı verdiğiniz hisseler üzerine endişeniz, sorunuz, fal baktırmanız kabul edülür

Yorum

• yusuf79
                  Tecrübeli
                  • 25 Mart 2009
                  • 517

saat 00.10 a kadar verileri kaydedip geliyorum, takipteki veya bu topikte yapılan istişare sonunda alım satım kararı verdiğiniz hisseler üzerine endişeniz, sorunuz, fal baktırmanız kabul edülür
                  çok teşekkür ederim kahvemi alıp geleyimYarın gusgr,golds,tskb ne olacak..sonra tekfen 3.75 direncini aşacak mı bu arada asıl falı eşim bakıyor vanet 386 olduğunu kipanın da 5 olduğunu görmüş rüyasında..ah bi de gördüklerini uygulasak

Yorum

• yusuf79
                    Tecrübeli
                    • 25 Mart 2009
                    • 517

yarın iheva,nugyo,ffkrl,yksgr,demsas petun alıcam tabii internet olursa okulda..

Yorum

• yusuf79
                      Tecrübeli
                      • 25 Mart 2009
                      • 517

hocam şifreli dosya bende olmadığından vaneti takip edip etmediğinizi bilemiyorum eğer takip listenizdeyse vanet yarın nasıl bir seyir takip eder..

Yorum

• yusuf79
                        Tecrübeli
                        • 25 Mart 2009
                        • 517

aaaaa bu arada ünvanım değişmiş aktif üye...çok mutlu oldum..

Yorum

• yusuf79
                          Tecrübeli
                          • 25 Mart 2009
                          • 517

herkese iyi geceler..yarın okul var..

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            hocam şifreli dosya bende olmadığından vaneti takip edip etmediğinizi bilemiyorum eğer takip listenizdeyse vanet yarın nasıl bir seyir takip eder..
                            size 1 saat önce davetiye göndermiştim

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              yarın iheva,nugyo,ffkrl,yksgr,demsas petun alıcam tabii internet olursa okulda..
                              yusuf bu ne imkb nin yarısı sende..
                              her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

kahvemi içtim geldim..şööle bi çevirip baktığımda...içim sıkıntılı,ay doğmamış,yol,tatil,para yok..k24

ama bir kağıt pırıldıyor içinde sanki? hiç de sözü geçmeyen !! ''altın''

ben fal bilmem,bir de size baktırayım dedim..neyse halim,çıksın falım..altın-gsd için baktırmak istiyorum..niyetlerim onlark25
                                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information