TSKB 0.94 seviyesinde işlem görmekte, 0.93-0.94 kademelerinden alımlar çay çorba içirmeye aday olabilir
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw olmuksa da piyasada 4 milyon lot var 120 bin denesi yani takasın %3'ü 4,44 satişta
nasil olyor bu iş şimdi?
Bakalım paşam velakin bilirsiniz bu hissede at koşturanlar kodesten yeni çıktı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hemide sabancı'nın kağidinda mı at koşturdular?MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakalım paşam velakin bilirsiniz bu hissede at koşturanlar kodesten yeni çıktı
Yorum
-
-
-
-
-
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1870 tekrar dikkat çektiğimiz izdemir şov devam ediyortadımlık vardımehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyologdostum vardı sende sanırım izdemir
dün bir ara verdidim sn mehmetayhan
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ula ortağum ne zaman celdun da, bizi kurtlar sofrasında yalnız bırakıyon, marko zaten kafasını kuma gömüyor, sadece olmuksayı toprağın dibinden görüyormehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbolu 1630 üzeri 1800 dener
Ortağum umarım iyisindir, çayını içmeye celicem haa
Yorum
-
burdayım abi hissler aşırı yükselince temkinli oldumMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula ortağum ne zaman celdun da, bizi kurtlar sofrasında yalnız bırakıyon, marko zaten kafasını kuma gömüyor, sadece olmuksayı toprağın dibinden görüyor
Ortağum umarım iyisindir, çayını içmeye celicem haa
Yorum
Yorum