PRKAB çay çorba içirmeye aday gibi 2.28-230 kademeerinden 2.30 seviyesinden işlem görmekte
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
hocamızın 04.05 tarih 10:55 itibariyle analizi.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSILVR yukarı hareketine devam etme isteğinde 0.66 seviyesinde işlem görmekte
şu an itibariyle 0,70 seviyelerinden işlem görmekte
Yorum
-
4,44 port ta...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralkım ve olmks harekete hazırlanıyor izlenimi vermekte
inşallah bu sefer 4,50-60 araliğini geçer.
120 dakikalik MACD e heç SAT verdirmiyorlar, ne zaman 1-2 peryok kızarsa hemen yeşile çeviriyorlar, 2 peryot kırmızı gördüm ve aldım
Yorum
-
2.36 seviyesinden işlem görmekteMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPRKAB çay çorba içirmeye aday gibi 2.28-230 kademeerinden 2.30 seviyesinden işlem görmekte
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
hayrola keten?ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu ters adamım ben..inandım iyice.."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Hayırdırketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu ters adamım ben..inandım iyice..
noldu kiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
önemli bişey degil ben parkabda sabah işlem yapmayı seçtim,beklemeyi ögrenemedigim için şıtreş olmak istedim..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
ihevada bekliyor musun bariketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönemli bişey degil ben parkabda sabah işlem yapmayı seçtim,beklemeyi ögrenemedigim için şıtreş olmak istedim..
iki gündür yazayım ketende var diyorum sonra da unutuyorum
Yorum
-
İMKB Şirket Haberleri
- *ASLAN-2007 sonunda Mısır kökenli büyük bir çimento grubu olan Orascom'u 12.8 milyar dolara alarak daha da büyüyen Lafarge Grubu 2008 sonunda, Türkiye'deki iştiraklerini satma kararı almıştı. Lafarge Aslan Çimento A.Ş.'nin sermayesinin % 54.41'i Financiere Lafarge S.A.S.'ye, %42.89'u Agretaş Agrega İnş.San.Tic.A.Ş.'ye ait olup, % 2.7'si halka açıktır. Şirket, Lafarge Ereğli'nin % 50'sine ve Lafarge Beton'un % 75.76'sına sahiptir. OYAK Çimento Grubu, Lafarge Aslan Çimento'nun yüzde 97,3'ünü ve Lafarge Ereğli Çimento'nun kalan yüzde 50'si ve Lafarge Beton'un kalan yüzde 24,24'ünü toplam 130,6 milyon euroya 30 Nisan 2009'da satın aldı. Bu durumda Hisse başına 20.8 Euro (mevcut kurla 44 TL) fiyattan çağrı yapılacaktır. Satış fiyatı beklentilerin oldukça altında kaldığı için hissede satış öneriyoruz.
-*LOGO ile Garanti Bankası işletmelerin e-dönüşümü sürecinde önemli bir katkı sağlayacak stratejik bir işbirliğine girdiklerini ve Türkiye'de bir ilk olan GoGaranti uygulamasının hizmete sunduklarını açıklamıştır.
-*THY-Genel kurulunda Yönetim kurulunun % 400 bedelsiz sermaye artışı ve 99.213.754 TL nakit temettü ödemesi teklifini kabul etti. Nakit temettü dağıtım tarihi ile bedelsiz hisse senedi dağıtım tarihinin SPK mevzuatında belirlenen süreler içinde yapılmak kaydı ile Yönetim Kurulu tarafından belirlenmesine karar verildi.
-*TATKS-Tat Konserve 2009 yılının ilk çeyreğinde net 670 bin TL (azınlık payları dahil 3.18 milyon TL ) zarar açıklamıştır. Şirket 2008 yılı ilk çeyreğinde 2.7 milyon TL net kar ederken, 2008 son çeyreğinde 11.5 milyon TL zarar açıklamıştı. Satış gelirleri 4. çeyrekte % 12 artan şirketin ilk çeyrekte gelirleri % 2 artmıştır. Esas faaliyetinden kar marjı % 10.3 ile rekor seviyeye yükselen Şirket, finansman giderlerindeki aşırı yükseklik nedeniyle zarar etmektedir.
-*YATAS zor durumda olan Süntaş Sünger ve Yatak San. Tic. A.Ş.'yi satın almak için değerleme çalışması yapmaya karar verdi.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
yokMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihevada bekliyor musun bari
iki gündür yazayım ketende var diyorum sonra da unutuyorum
her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
bunu yıllıkmı tutayım yoksa satayım,4.70 ten tekrarmı alayım diyorum..
her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum