Ok karpuz seansi
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bak gördünmü.varmış megerse..blue_3451 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOk karpuz seansi
her şey olacağına varır..
Yorum
-
ya keten bu ihtiyarlara pek yüklenmeseniz hocalarım o kadar ugraşıp analiz yapıyor eeee sonra bide şifre göndermeyle uğraşıyo haliyle unutkanlıkta oluyor bu gönderme olayını şöyle dinamik, aktif hafızası kuvvetli bir arkadaş alırsa tadındından yenmez
Yorum
-
gönderdim bakmamışsınız kidibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yok bu gecede ÖMer gelmiyecek
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın etkisi olup prim yapabülür de; yapmayabülür de, slm sız sabahsız damdan düşercesine olmuş... Damdan düşercesine bir şeyler olabülür ne bilim işte öyle bir şey

böyle önemli bir haberde;kapıyı çalmadan kürsüye koşmuş bir delikanlı
kanı deli akınca insanın, böle damdan düşüveriyor..
bu akşam iyi günümdeyim
affedelim hocam
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Keten yarına sanıyorum güzel bir trademiz var, bu arada sizde neler var yahu, ne soruyorsun ne paylaşıyorsun, ser verip sır vermiyorsunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
blue_3451 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOk karpuz seansi
bütün zeki çocuklar bu akşama mı denk geldiiii?????
yoksa gerçekten iyi günümde miyim??
kendimle muhalefet olacam sizin yüzünüzden
karpuz seansında iş varrr
hababam olduk bu akşam:ka24: finallerde görürsünüz siz
:081::081:
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKeten yarına sanıyorum güzel bir trademiz var, bu arada sizde neler var yahu, ne soruyorsun ne paylaşıyorsun, ser verip sır vermiyorsun
acabaa nediirr?? nediirr??
bisküvi deyince akla...
hemenn onun adı gelirr

bizim zamanımızın reklamıydı bu
Yorum
-
takibimde olmayan bir hisse biliyorsunuz. Takibimde olmayan bir hisseyi analiz etmek zaman alır. Haberin etkisi olur mu sorusu sorulmuş, ama... Bu haber uv açısından önemli, olumlu yansır mı sorusu kv ye dönük, haber uv ye yönelik. Kaldıki, yukarıdaki haber benim için ve sanırım AB konusundaki gelişmeleri izliyenler için süpriz değil. UV de de olumsuz bile yansıyabilir, Nethol ün Kıbrıstaki mal varlıkları Rumların mal varlıklarının geri verilmesi konusu gündeme geldiğinde ki bu sürecin bir yerinde gündeme gelecektir ve asıl Kıbrıstaki çözümün önündeki en büyük engellerdeb brisidir, netholün malvarlığı bu tür itilaf konusu olma ihtimali olan araziler üzerinde midir, araştırmak gerek....yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
böyle önemli bir haberde;kapıyı çalmadan kürsüye koşmuş bir delikanlı
kanı deli akınca insanın, böle damdan düşüveriyor..
bu akşam iyi günümdeyim
affedelim hocam
Hissenin 0.37-0.34 destekleri şu anda çanak formasyonunu bitirmek üzere, hareketin devamı halinde 0.44 ilk karşılaşacağı direnç,Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Siz zaten hep kırılmış ŞEY lerle uğraşmıyor musunuzgica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine tabağın son parçaları olan buruşuk beklemiş talep görmeyen kısımlarınamı yetiştim garpuzun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbütün zeki çocuklar bu akşama mı denk geldiiii?????
yoksa gerçekten iyi günümde miyim??
kendimle muhalefet olacam sizin yüzünüzden
karpuz seansında iş varrr
hababam olduk bu akşam:ka24: finallerde görürsünüz siz
:081::081:
Yorum
Yorum