olmksa almayan bir ben kalmışım yarın hele gari bi oluvesin bende olmuksalanayım
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
allah razı olsun, endirekt düşünmek bu olsa gerek kelimeler senin oyuncağın olmuş keten kafamda şekillenmeye başladın, tarzın var hoşuma gitti allahsız tosbağa seniketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoca hayr yapmamış,ben yapam bari..
şimdi efenim;yaş olarak yada kıdem,sosyal statü olarak daha üstte olan,racon kesen,efelik taslayan,külhanbeyliği yapan birinin,kendinden daha altta olan birinin yaptıgı bir iş sonucu,yapılan işi olumsuz buldugunu ama önemde vermedigini belirterek bunu uçan naif bir kelebek edası ile söyledigi sevgi sözcükleridir..bu lafta genellikle:ulan allahsız tosbaga diye başlar..
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
anlamışsın bak..eyi eyi..gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterallah razı olsun, endirekt düşünmek bu olsa gerek kelimeler senin oyuncağın olmuş keten kafamda şekillenmeye başladın, tarzın var hoşuma gitti allahsız tosbağa seni

her şey olacağına varır..
Yorum
-
hele keten ben siye bi meyan balı gönderem üzerine de mırra içirem de kendine gel netcen vizkiyi onlar gavur işiketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada,burada bi buluşumu paylaşıcam sizlerle..paylaşımcı ruhum galeyana geldi yani..
viski en güzel olgunlaşmış,soyulmuş şeftali ile iyi gidiyor..demedi demeyin..ahanda buluş..
Yorum
-
verelim yusuf,nasıl istersin.şöyle ortaya buçuk karışık,yada yanarlı bişey filan.hı??yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmksa almayan bir ben kalmışım yarın hele gari bi oluvesin bende olmuksalanayım
Yorum
-
vallaha eyi olur,ayıltır adamı.sizin orların bide menengiç kayfesimi var,o civarların filan??yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhele keten ben siye bi meyan balı gönderem üzerine de mırra içirem de kendine gel netcen vizkiyi onlar gavur işi
duyanda beni günün 23 saati içen biri sancak..emeklica hocamız dogru der,su içelim suyu sevelim,okşayalım,yıkanalım..her şey olacağına varır..
Yorum
-
spek kağıdı zamanında binip zamanında inme becerisi istergica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmks çok güzel olmaya başlamış sanki ama içim almıyo artık onu zarar etmedim ama güzel hisler beslemiyorum artık ona
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sen acı sevmiyon hemii??..şaşırdım bak..yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyvallah kardaş içinden nasıl geliyorsa öyle gönderiver acı çıkmasın aman dikkat ether şey olacağına varır..
Yorum
-
inşallah,inşallah.hocayıda alıp gelcem bigün,sürmenaj yapcek sonra çok çalışmaktan..yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoğrudur vardır ama ben de hiç içmemişem meyanla mırranın tadına bakmışım buralarda yeniyim sırayla tadacağız gelirsen beraber içeriz
Yorum
-
doğru diyonda üstad herkes almış olmksa bi bende yok almasm topiğe ayıp olmaz mıMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspek kağıdı zamanında binip zamanında inme becerisi ister
Yorum
-
yahu güzel potinler dururken neyinize spek kağıdı!...
Eee o zaman niye yazıyorsun der gibi birşeyler duyar gibi oluyorum
Benim stratejim hemen al-sat üzerine kurulu, (portföyümün en fazla %30 u ile) yoksa ben de spek kağıtlarda sadece trade amaçlı çay çorbaya oynarım günlük tutmazsa, 2.3 güne sarkar...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ben urfalı değilem ki ben şehzadeler şehri mesirmacununun memleketi tarzanın hemşerisiyimketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen acı sevmiyon hemii??..şaşırdım bak..
Yorum
Yorum